Horoskop na sobotu 29. července: Potrápí vás rodinné vztahy

Beran

Pociťujete potřebu věnovat se i svému nitru a duchovním myšlenkám. Zůstaňte večer sedět pod hvězdami a dopřejte osvěžení také své psychice. Letní noci přejí nejenom milostným aktivitám, ale rovněž hlubším úvahám, které mohou být nečekaně osvěžující.

Býk    

V lásce i rodinném soužití to může zaskřípat. Máte ale dostatek energie nejenom na výměnu názorů, ale též na diplomatické řešení všech neshod. Zvládnete i finance, péči o domov a přípravu dovolené. Jste zkrátka nezmar, kterého hned tak něco neudolá.

Blíženci

Jste připravení sklízet zasloužený úspěch? Vychutnejte si ho, nedostali jste nic zadarmo. Nebuďte zbytečně skromní a uvědomte si, že pochvala za vaši práci je zasloužená. Zároveň zůstaňte ve střehu a dejte si dobrý pozor na závistivce ve svém okolí.

Rak    

Může vás zaskočit nečekaná reakce na vámi vyřčená slova anebo činy. Neberte to jako útok na svou osobu, ale vezměte to jako cennou lekci. Naučte se pracovat s takovými situacemi. Do budoucna se jim buď vyhnete, anebo z nich vyplujete bez ztráty cti.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Lev     

Nebuďte překvapení, jestliže najednou dostanete nápad, který jste nikdy předtím neměli, anebo přijde objevná myšlenka, která rozvíří zajetý styl vašeho života. Nebraňte se jim, jsou tady pro to, aby vás naučily jinému pohledu na svět i na svůj život.

Panna

Kudy chodíte, tudy přemýšlíte, co by se dalo ve vašem životě změnit a kudy do něj vpustit nový vítr. I když je k tomu vhodný čas, v euforii byste mohli spálit i ty mosty, které jsou zatím pevné a stabilní. Každý krok proto pečlivě dopředu zvažujte.

Váhy  

Okolí vám momentálně vyčítá, že jste k jisté osobě příliš tolerantní. Mají pravdu. Neměli byste dávat své velkorysosti tak volný průchod. Někteří lidé si to nezaslouží. Každý by měl překonávat překážky a získávat tak zkušenosti i poučení z chyb.

Štír     

Planety toho tento měsíc na vás opravdu nakládají hodně. Není divu, že jste myšlenkami někde hodně daleko, a to hned ve dvojím významu. Procházíte se exotickými krajinami a relaxujete. Zároveň se těšíte na další období roku, která přinesou více klidu.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Pokoušíte se začít svůj život jinak, postavit ho na nových základech. Zachovejte si přitom své představy, ale buďte také přizpůsobiví a učte se novým věcem. I když to nebude jednoduché, nenechte se odradit prvotními nesnázemi a jděte si za svým.

Kozoroh         

Pokud dnes pocítíte menší výdrž a úbytek energie, je to varování. Vy totiž patříte k nejvýkonnějším a nejhouževnatějším znamením zvěrokruhu, a když vás přepadnou tyto pocity, je čas zvolnit. Nechte věci plynout a uvolněte se. Pomůže vám čtení a hudba.

Vodnář          

Klidně vyslechněte žádosti vašich blízkých, abyste se s nimi pustili do zkrášlování svého bydlení. Kreativity máte na rozdávání, a ještě se u toho pobavíte. Váš domov si zaslouží nový kabát a vaše rodina si zaslouží zase vaši pozornost. Schází jí.

Ryby  

Napjaté rodinné vztahy vás trápí více, než by se zdálo. Děláte si hlavu s tím, jak vše srovnat. To nemusíte, jakmile se Venuše ve Lvu umoudří, bude zase lépe. A nejen ve vztazích, ale i po finanční stránce. Můžete se již dnes těšit na srpen, kde si vše vynahradíte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.