Horoskop na sobotu 29. dubna: Venuše jde proti vaší psychice

Beran

Protějšek si s vámi bude chtít vyřešit veškeré neshody a problémy. Bedlivě jej proto vyslechněte a vyvarujte se předčasných soudů. Uvidíte, že pokud necháte partnera domluvit, všechno bude dávat mnohem větší smysl! Empatie a cit vám velice pomohou.

Býk    

Budete mít jedinečnou možnost prozkoumat třináctou komnatu svého kamaráda. I když budete zvědavostí bez sebe, podaří se vám zachovat takt. Citem poznáte, kde je tenká hranice mezi zájmem a vlezlostí. Vaše laskavost a empatie příteli velmi pomohou!

Blíženci          

Navštívíte své známé, které jste velice dlouho neviděli. I když se vám bude návštěva zpočátku proti srsti, nakonec si užijete velice příjemné odpoledne plné dobré zábavy a milé konverzace. Dozvíte se navíc mnoho zajímavých a také šokujících novinek.

Rak    

Vysvětlíte svým potomkům hodnotu peněz. Přestože to nebude nic jednoduchého, nakonec se vám podaří udělat dětem obrázek o tom, jak se věci mají. Přesto se budete muset smířit s tím, že každý musí na jisté záležitosti přijít sám. Někde rady nepomohou.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Dnešní den je vhodný pro kulturní obohacení. Proto rozhodně neseďte doma! Vyrazte s partnerem, přáteli či rodinou na výlet. Uvidíte, že se nejen dozvíte mnoho nových a zajímavých věcí, ale také si naprosto skvěle popovídáte se svými nejbližšími.

Panna 

Vyrazíte na společenskou akci. Přestože chutě zpočátku nebudou velké, nakonec budete rádi, že jste sami sebe přemluvili. Užijete si totiž perfektní večer ve společnosti milých lidí. A můžete se těšit na pozornost opačného pohlaví. Bude vám to slušet.

Váhy  

Venuše se nachází ve znamení Blíženců, což by mohlo neblaze působit na vaši psychiku. Máte sklony k podrážděnosti a náladovosti, proto se raději vyhýbejte stresovým situacím a důležitá jednání nechte na zítřejší den. Sobotu věnujte odpočinku a relaxaci.

Štír     

Rodině představíte nového partnera. A odezva bude jaksepatří velká! Můžete se těšit na vlnu nadšení. Není divu, spokojenost z vás přímo ukapává a vaši nejbližší to s vámi myslí jenom dobře. Sympatie budou vzájemné, spadne vám tedy kámen ze srdce.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaši finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Partnerský vztah pro vás bude velkou oporou. Právě on vám dodává pocit pevné půdy pod nohama. Díky tomu se odhodlaně poperete se všemi problémy a překážkami, které před vás dnešek postaví. Nově nabyté sebevědomí se pak projeví nanejvýš pozitivně.

Kozoroh         

Dnes si rozhodně nenecháte nic líbit a proti křivdě ze strany partnera se okamžitě ohradíte. Jenom si dejte pozor na svůj tón, občas máte totiž sklony k přehnané agresivitě, kterou by si protějšek mohl špatně vyložit. Vyhněte se zbytečným hádkám.

Vodnář          

Dnes večer vyrazíte do společnosti a můžete se těšit na opravdu velmi zajímavou akci. Skvěle se pobavíte, a navíc zaujmete atraktivní osobu opačného pohlaví. Pokud se však pustíte do milostného románku, neočekávejte víc než pouhý chvilkový flirt.

Ryby  

Když něco chcete, umíte si za tím jít. Jak se říká, tichá voda břehy mele. A ve vašem případě to platí dvojnásob! Velice nenápadným způsobem se vám podaří zapůsobit na svůj idol. Doslova ho tak okouzlíte, a to je přesně to, čeho chcete dosáhnout.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.