Horoskop na sobotu 3. června: Dnes se pořádně odreagujete

Beran

Dnes se budete věnovat svému rodinnému životu. Moc dobře si totiž uvědomujete, že v poslední době jste své blízké poněkud zanedbávali, a budete se to snažit napravit. Těšte se tedy na pohodový den se svou rodinou. Užijete si společně spoustu zábavy!

Býk    

Vazby mezi rodiči a dětmi dnes získají na pevnosti a stálosti. Rozhodně se nemusíte bát hádek či jakýchkoliv jiných sporů. Naopak, předchozí křivdy a problémy budou vyřešeny, odpuštěny a zapomenuty. Užijete si krásný den ve velmi příjemné atmosféře!

Blíženci         

Svůj protějšek dnes před přáteli vychválíte do nebes. A rozhodně nebudete tolik přehánět. Dobře si uvědomujete, že jste narazili na naprosto výjimečnou osobu, od které si máte hodně co vzít. Také kamarádi budou ze vztahu nadšení, vidí vaše štěstí.

Rak    

Máte starosti s budoucností, které vám v poslední době nedají spát. Nejistota z blížících se událostí vám přidělává vrásky na čele. Dnes ale na problémy šťastně zapomenete! Rodinný výlet vás přivede na jiné myšlenky. Skvěle se odreagujete a pobavíte.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVEN!
Zajímá vás, na co se můžete v červnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Podaří se vám srovnat krok s potřebami rodiny a partnera. Bude vás to sice stát trochu sil a energie, nakonec se však námaha vyplatí! Uvidíte, že spokojenost bude panovat na všech frontách. Užijete si díky tomu pohodovou a velmi příjemnou sobotu.

Panna 

Dnes vás čeká jeden opravdu nezapomenutelný zážitek! Můžete se proto těšit na den, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Nebojte se využít všechny své příležitosti na maximum, zaváhání by se vám nemuselo vyplatit! Rozhodně proto na nic nečekejte.

Váhy  

Budete příliš zahledění do svých problémů a nevšimnete si, že řešení se nachází přímo před nosem. Zkuste se proto oprostit od všeho, co vás trápí, a podívat se na život z většího nadhledu. Jiná perspektiva vám ukáže netušené obzory. Využijte jich!

Štír     

Každou volnou chvilku se nyní snažíte strávit se svým protějškem. Máte k tomu své důvody, přesto byste neměli zapomínat ani na své přátele a společenský život. Máte sklony k jednostrannosti, ta však není příliš prospěšná. Snažte se o vyváženost.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Vaše očekávání se konečně splní! Můžete se proto těšit na víkend plný dobré nálady a smíchu. Rozhodně bude co slavit! Nezapomeňte však i na ty, kteří se na cestě za vaším přáním podíleli. Jistě zaslouží uznání a ocenění. Bez nich byste se neobešli.

Kozoroh         

Pracovní povinnosti dnes s radostí pustíte z hlavy. Důvodem bude nečekaná událost v osobním životě, která vám zvedne náladu a donutí vás uvědomit si své priority. Mezi ně práce patřit nebude, alespoň ne dnes. Sobotu radši věnujete sami sobě a zábavě!

Vodnář           

Dnes je ideální den na nákupy! Uděláte si radost a se svými blízkými přáteli vyrazíte do víru města. Užijete si spoustu zábavy v přítomnosti milovaných a rozšíříte svůj šatník o pár nových kousků. I když jste normálně šetřílci, dopřejete si luxus.

Ryby  

Ve vztahu zavládne pohoda a dobrá nálada. Menší spory, které jste v týdnu s partnerem řešili, samy vymizí a vy se společně oddáte sladkému nicnedělání a relaxaci. Hádky se vám tento víkend vyhnou obloukem. Užívejte si tedy období harmonie a klidu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.