Horoskop na sobotu 3. prosince: Můžete být hvězdou každého večírku

Beran

Připadá vám, že dnes věci nejdou jako po másle. Často někoho potřebujete, ale zákon schválnosti neomylně funguje, takže nikdo není po ruce. Výhodou je pro vás váš smysl pro realitu, navíc je vám nakloněný přemýšlivý Merkur, tak to vše vyřešíte.

Býk    

Můžete potkat svůj vysněný protějšek i za poněkud nezvyklých okolností nebo v místech, kde by vás vůbec nenapadlo, že se tam lze s někým seznámit. A co vy, kteří už zadaní jste? Chtělo by to trošičku dávat pozor na jazýček, ať se nemusíte omlouvat.

Blíženci          

Patříte-li k nezadaným, počítejte se zvýšenou tendencí k zamilování a takřka magnetické přitažlivosti. Astrální vládci napovídají, že důležitou roli může sehrát osoba ze znamení Vah. Práci dnes zkuste vypustit a věnujte se jenom svému soukromí.

Rak    

Jisté věci se na obloze urovnají a to, co bylo pro vás hodně napěťové, je pryč. Nyní opět bohyně lásky obléká svou svůdnou tuniku, aby vás vlákala do osidel lásky. Na druhou stranu se od pozdějších sobotních hodin dostává s vámi do duelu Merkur.

MĚSÍČNÍ TAROT NA PROSINEC
Zajímá vás, na co se můžete v prosinci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Už jste unudění z nekončícího stereotypu vašeho života? Oživte ho trochu a neváhejte vyrazit do společnosti a vyzkoušet nové, vzrušující věci. Na dnešní party budete hvězdou večera, což vám zvedne náladu a pomůže načerpat síly do nadcházejících dnů.

Panna 

Komunikace s ostatními lidmi na vás má nejen dnes, ale vůbec v tyto dny dost blahodárný účinek. Spouští u vás takový způsob myšlení, na jaký byste sami nepřišli. Navíc vidíte plno věcí z jiného pohledu. Něco na tvrzení, že víc hlav víc ví, asi něco bude!

Váhy  

Dejte dnes na Venuši a shledáte, že vám laskavá bohyně lásky všechno minulé trápení vynahradí! Hvězdy napovídají, že kandidáty pro milostné vzplanutí jsou zrozenci Býka nebo Berana, volte první variantu a získáte rovněž i stabilitu v hmotné oblasti.

Štír     

Aktivita a nervozita se zvyšuje hlavně ve vašem domácím prostředí a osobních záležitostech. Co se týče vašich mentálních schopností, můžete si poblahopřát. Už od přírody jste velmi inteligentní, a v tomto období navíc excelujete ještě mnohem silněji.

APLIKACE ZDARMA: LÁSKOMĚR
Zjistěte, jak jste na tom se stávajícím vztahem, v sexu a s hledáním lásky!

Střelec

Lenost je pro vás v tyto dny docela neznámým pojmem. Dokonce i v sobotu máte spoustu pracovního elánu a máte chuť se vrhnout na opravy a různá vylepšení ve vaší domácnosti. Můžete zapojit i rodinu a uvidíte, že si spolu užijete spoustu legrace.

Kozoroh         

Nejste zrovna typický vymetač zábav a také nepatříte mezi ty, kteří musí být vždy středem pozornosti. Dnes ale zažijete oslavu, kde budete středobodem zábavy a společnost bude upínat zraky k vám. Zjistíte, že to není špatné. Možná se vám to zalíbí.

Vodnář          

Kontakty navazujete s lehkostí pírka, absolutně nehrozí, abyste byli singl. Velký pohyb můžete zaznamenat v podvečerní době, nakupí se pravděpodobně tolik lákavých možností, že nebudete vědět, kam dřív skočit. To platí taktéž i pro vás zadané.

Ryby  

Jste mazaní jako liška a pohotoví jako štika, takže díky hvězdnému patronovi můžete proplavat mezi případnými potížemi s přímo bravurní šikovností. Na vaší straně je i inteligentní Merkur, který vám od ranních hodin pomáhá zejména ve vaší kariéře.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.