Horoskop na sobotu 30. března: Čeká vás intenzivní zážitek

Beran 

Určitě máte na sobotu připravenu řadu aktivit pro své blízké. I když se však nakonec budete třeba společně věnovat běžným domácím pracím, užijete si to. Rodina a vaši nejbližší jsou teď zónou, která sálá hřejivým teplem, a vy cítíte pravou harmonii.

Býk    

Běžné sobotní domácí práce vás moc nebaví, ale dnes je tomu jinak. S trochou taktu se vám podaří přesvědčit ostatní členy rodiny, že je to vlastně skvělá zábava s užitečným cílem. Podaří se vám připravit domácnost na velikonoční oslavy v kruhu rodiny.

Blíženci          

Všeobecné šílení kolem Velikonoc vám moc neříká. Místo velkého úklidu byste se dnes raději vydali na výlet. Hvězdy sice víc přejí úklidu, ale rozhodnutí je jen na vás a vašich blízkých. Ve hře je i delší velikonoční výlet bez domácích oslav. Proč ne?

Rak    

Ať už se dnes rozhodnete pro jakýkoli program, vše se zadaří! Hvězdy vám přejí i v přátelství. Mohli byste dnes pozvat některé přátele na večeři, rozhodně byste si měli o čem povídat. S největší pravděpodobností se vám sami ozvou, tak neodmítejte!

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Buvol, Pes, nebo Krysa? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Hvězdy mluví o cestách a může se stát, že velice rychle přijde sled změn, které vás odvanou do zahraničí. Pro vás to není nic náročného, naopak. Rádi se odpoutáte od neklidné domácí atmosféry. A pokud nevyjde zahraničí, vydejte se alespoň na výlet.

Panna 

Ctíte rodinná pouta a chcete je ještě posílit báječnou velikonoční oslavou. Na tu je třeba připravit spoustu věcí. Na beránka je ještě čas, teď se zaměřujete na velký úklid a zdobení domácího hnízdečka. Při výběru dekorací budete mít šťastnou ruku.

Váhy

Svou energii nikam neschováte, vyzařuje na dálku. Využijete ji při organizaci společných zážitků pro své blízké. Pokud máte děti, nejvíce si užijí aktivity plné zábavy. Na výlet do přírody vyberte destinace, kde je možné zažít i trochu adrenalinu.

Štír

Sobota je dnem jako stvořeným na výlet nebo zážitky. Pokud máte menší děti, vyvezte je do přírody a nezapomeňte na nějaký zvláštní zážitek. Lanové centrum, aquapark nebo národní park? S většími dětmi se pak vydejte na zajímavou výstavu nebo do muzea.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Sršíte tvůrčí energií, a protože nemůžete do práce, věnujete se svému domácímu hnízdečku. Máte dar pro práci s prostorem, rozsvítíte jej a zútulníte. I konzervativní členové domácnosti ocení moderní šmrnc, který dokážete vtisknout i nejzazšímu koutku.

Kozoroh

Víkend se odehrává ve znamení bytových úprav a úklidu. Nepřeceňujte však své síly, vitalita vám pomalu slábne. Je třeba pravidelně odpočívat a netlačit na pilu. Nebojte se, všechno zvládnete na jedničku. Tak nevadí, že to bude o pár hodin později.

Vodnář          

Předvelikonoční shon nakonec pohltí také vás. Pročtete řadu internetových i tištěných magazínů, abyste našli nejlepší nápady pro zútulnění vašeho hnízdečka. Podívejte se na možnosti, jak zapojit do kreativní výzdoby hlavně své neposedné potomky.

Ryby  

Ve vašem domácím království vládne pohoda, krása a vkus. To se odráží na celkové rodinné atmosféře. Je to hlavně vaše zásluha a se svou kreativitou připravíte blízkým ještě příjemnější prostředí. Jste dobrým skřítkem své šťastné rodiny a přátel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.