Horoskop na sobotu 30. září: Hvězdy dnes bijí na poplach

Beran

Dnes budete věnovat více času svému protějšku, jelikož si uvědomíte, že ty nejcennější chvilky můžete zažít jen s člověkem, kterého doopravdy milujete. I vaše láska bude nadšená. Nezadaní, nebojte se svou tajnou lásku pozvat na rande, neprohloupíte!

Býk    

V oblasti rodinného života budete v situaci, že cokoliv uděláte, bude se brát jako samozřejmost, což vás začne štvát a omezí to vaši snahu natolik, že rodinní příslušníci budou zírat. Vy si vychutnáte okamžiky, kdy jim dojde, jak moc vás potřebují.

Blíženci          

Dnešní den je vhodný pro cestování a učení se cizím jazykům. Ne nadarmo se říká, že kolik řečí znáš, tolikrát jsi člověkem. Vezměte si z toho ponaučení a ohlédněte se po nějakém kurzu a vrhněte se do toho. Nikdy nevíte, kdy se vám to bude hodit.

Rak    

Setkání s lidmi, které jste dlouho neviděli, vás naplní radostí. Nepůjde o plánovanou schůzku, ale náhodné setkání. Budete tak nadšení, že zrušíte všechny plány na dnešní den a rozhodnete se sobotu věnovat jen těmto lidem a vzpomínkám na staré časy.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v říjnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Lidi za vámi dnes budou chodit pro radu či pomoc. Vám to zvýší sebevědomí, ale dostaví se i dobrý pocit z toho, že vaši přátelé vědí, že se na vás mohou spolehnout. Budete ve svém živlu. Dobrá sklenka vína se sličným protějškem dni ještě dodá šmrnc.

Panna 

Dnešní den se rozhodnete věnovat odpočinku, ale jak jinak než aktivnímu. Nevydržíte chvíli na jednom místě, tak si vymyslíte takový program, u kterého si nejen odpočinete, ale i načerpáte inspiraci do dalších dnů. Výsledkem budete naprosto spokojeni.

Váhy  

Vaši rodinnou pohodu vám může leckdo závidět. Ratolesti nezlobí, a ještě si s vámi skvěle popovídají. Partneři plní, co vám na očích vidí, a rodiče se vám nepletou do osobního života. To je den jako stvořený k rozhovoru o společných plánech do budoucna.

Štír     

Ať už se zajímáte o obchodování, aranžování, textaření, nebo grafologii, či práci na patentovém úřadě, neváhejte a pokoušejte štěstí. Jupiter je připraven zajistit patřičný průvan, ale neděste se, rozhodně se nejedná o průvan ve vašich kapsách!

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Potřebujete vydělávat hodně peněz, abyste si mohli dopřát vše, po čem toužíte – pohodlný domov, atraktivní oblečení a v neposlední řadě také skvělé jídlo. Můžete být v klidu, planetární vládci teď vůbec nehodlají v tomto směru dělat žádné drahoty!

Kozoroh         

Zadaní, den využijete pro pelešení a s protějškem si budete vrkat do ouška. Překvapením ve formě snídaně do postele nemůžete rozhodně nic pokazit. Nezadaní, už vás omrzelo flirtování a lásky na jednu noc? Dnes tedy naposledy a od zítřka úplně jinak!

Vodnář          

Se svým protějškem se budete věnovat dotekům a povídáním o různých přáních. Budete překvapeni, jaké sny má váš protějšek a budete mu chtít všechny do posledního vyplnit. Je to ale ve vašich silách? Nezadaní, neseďte v koutě a dejte o sobě vědět!

Ryby  

Ačkoliv jste jindy spíše uzavření, dnes vám hvězdy bijí na poplach. Měli byste dát najevo své city, jinak byste se mohli dostat do nepříjemných duševních tlaků. Způsobilo by vám to jen zmatek v citech. Nebojte se říct ostatním, že je máte rádi.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.