Horoskop na sobotu 31. prosince: Užijte si večer, ale dávejte pozor

Beran

Vaše kreativita nezná mezí. Ale nakonec se dnes to při oslavách konce roku docela hodí. Možná vás požádají i přátelé nebo známí, abyste jim pomohli něco vymyslet. Každopádně od rána budete těmi, kdo baví celou společnost a těšte se na to, že zazáříte.

Býk    

Možná v souvislosti se setkáním se širokým příbuzenstvem nebo přáteli může dnes dojít ke konfrontaci s věcmi, které se udály hodně dávno. Zkuste všechno definitivně vyřešit. Tak, abyste mohli do nového roku vstoupit s vědomím, že máte čisté svědomí.

Blíženci          

Budete se dnes od rána snažit organizovat vše kolem sebe a všude vás bude plno. Nejspíš se dočkáte toho, že vás ostatní zdvořile, ale rázně zaženou stranou. Pak budete mít čas se pořádně připravit na večer. A to nesmíte odbýt, je přece silvestr!

Rak    

Možná vůbec nebude na škodu, pokud se dnes vypravíte na delší procházku do přírody. I tak se dá oslavit konec roku. Projděte se, proberte v duchu letošní události a udělejte nějaká osobní předsevzetí do příštího roku. A večer vše pořádně oslavte.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Dívejte se do nového roku 2023 s optimismem a nebojte se toho, co přijde. Mnoho věcí můžete ovlivnit svým postojem, tak se na to nalaďte už dnes. Důstojně se rozlučte s odcházejícím rokem a přivítejte ten nadcházející. A na budoucí úspěchy si připijte.

Panna 

Od rána budete překvapovat okolí svým elánem a dobrým rozpoložením. Dbejte na to, aby vám to vydrželo až do půlnoci. Je přece dobré vstupovat do nového roku zvesela, plní optimistického očekávání. Letos by se vám to mělo podařit. Snažte se o to.

Váhy  

Važte si pohody a stability, která u vás doma dnes vládne. Končit rok naplněni klidem a spokojeností je privilegium, kterým se nemůže pochlubit každý. Vám se ho dostává, tak s ním naložte, jak nejlépe umíte. Oslavte Nový rok ve shodě s blízkými!

Štír     

Sobota by měla přinést stav příměří i do těch vztahů, které procházely v minulých dnech či týdnech různými formami nesouladu. Vstupte do nového roku bez neuzavřených záležitostí. Usmiřte se s přáteli, blízkými a také s příbuznými. Šťastný Nový rok!

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Střelec

I když jste tváří v tvář novému roku naplněni optimismem a radostí, přece jenom jste si v hloubi duše nejistí sami sebou. Navíc se dnes mohou vynořit obavy ze selhání. Na to dnes vůbec nemyslete a věřte si. To je pravá cesta k úspěchu. Hodně štěstí!

Kozoroh         

Rádi byste oslavili konec starého roku v klidu. I když máte dobrou náladu, může vás dnes často potkat situace, kdy se vám bude zdát, že vaši blízcí zkouší vaši trpělivost. Musíte se ovládnout, abyste si nezkazili oslavu. A tu si pořádně užijete.

Vodnář          

Jako o každém silvestru přemýšlíte i letos, co všechno vám tento rok přinesl a také uvažujete nad tím, jaký bude ten nadcházející. Uvědomte si, že ho můžete v mnoha ohledech ovlivnit sami. A dnes večer si už raději užívejte veselí bujarých oslav!

Ryby  

Silvestra vám ještě více zpříjemní velký a zasloužený úspěch. Anebo aspoň jeho očekávání či příslib. Protože mu předcházela poctivá práce z vaší strany, vstupujete do nového roku s radostí a pocitem dobře odvedené práce. A to už přece stojí za to.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.