Horoskop na sobotu 4. listopadu: Vaše plány získají správný směr

Beran

Už delší dobu přemýšlíte nad rekonstrukcí vašeho domova? Věnujte sobě a své rodině předčasný vánoční dárek a pusťte se s chutí do toho. Budete se cítit plni pozitivní energie a nadšení. Investujte do zkrášlení obydlí čas i peníze, nebudete litovat!

Býk    

Poslouchejte dnes svou intuici a nechte se jí vést. V pravý čas budete vědět, co říkat, co udělat a kam jít. A také, jak se vyhnout problémům a všemu, co by vás mohlo brzdit v rozletu. Přichází období, kdy dostávají vaše kariérní plány správný směr.

Blíženci          

Ultimátum ze strany milovaného protějšku vás velice zaskočí. Přestože je váš partner výjimečně tolerantní, dojde mu trpělivost. I když je pro vás situace velmi nepříjemná, zdraví vašeho vztahu to velmi pomůže. Uvědomíte si, jak moc vám na něm záleží.

Rak    

Přestože na mnoha věcech se s protějškem jen těžko domluvíte, pokud se jedná o důležitou záležitost, vždy se doberete rozumného kompromisu, který vyhovuje oběma stranám. I tentokrát se s ním poradíte ohledně závažného rozhodnutí. Týká se obou stejně.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své tři karty teď!

Lev     

Jistý přítel vás zaskočí vypočítavostí. Vaše přátelství už přestálo mnohá úskalí, tentokrát ale začnete přemýšlet, zda všechny útrapy stojí za to. Pro zdraví jakéhokoliv vztahu je důležitá snaha obou stran. Zdá se, že tomu tak ve vašem případě není.

Panna 

Setkáte se s velmi zajímavým člověkem na ještě zajímavějším místě! Přestože už vás nebaví čekat na vysněného partnera a pomalu ztrácíte naději, věřte, že se brzy dočkáte milého překvapení. Osoba, se kterou se setkáte, splní veškerá vaše očekávání.

Váhy  

V milostném životě můžete zaznamenat určitě vystřízlivění z prvotní zamilovanosti. Najednou si začnete uvědomovat, že s partnerem máte na mnoho věcí zcela rozdílný názor. Vynořující se problémy způsobí pocit nejistoty. Nejsou však nepřekonatelné.

Štír     

Usmíříte se s rozhádaným kamarádem. Bude to vyžadovat značnou velkorysost a ochotu ke kompromisu, nicméně pokud projevíte svoji laskavost, budete vývojem situace překvapeni. Přesvědčíte se o tom, že spor byl opravdu jenom zbytečným nedorozuměním.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte podzimní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

V domácnosti bude třeba přistoupit k nutným opravám, a to přesto, že se vám do nich opravdu nijak nechce. Nakonec se však překonáte. Dejte si ale pozor, abyste nepřecenili své síly a schopnosti. Mohlo by se vám to vymstít! Raději oslovte odborníka.

Kozoroh         

V milostné oblasti se vám dnes splní veškeré romantické sny a představy. Milujete svého partnera a čím víc dáváte svoji lásku najevo, tím víc vztah funguje. Protějšek z vás cítí, že vám na něm záleží, a proto by vám snesl modré z nebe! Jen tak dál.

Vodnář          

Vlivem Venuše v Panně se vám dnes budou představy o vztahu vyjadřovat jen těžko. Možná je to dáno tím, že sami nevíte, co od partnerství očekáváte. Nemusíte však dělat závěry za každou cenu! Nechte si vše projít hlavou a časem vše uzraje.

Ryby  

Partner se přesvědčí o vaší věrnosti. Dokážete mu, že je pro vás tím jediným a nijak nebudete skrývat, že případné podvádění opravdu nehrozí. Chcete mít ve vztahu oporu a jistotu, proto nebudete dělat drahoty. A uvidíte, že to protějšek velice ocení!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.