Horoskop na sobotu 6. ledna: Dejte si pozor, ať nezabloudíte

Beran

Dnes vás podle všeho bude od rána pronásledovat nutkání k analyzování všeho, co kolem sebe uslyšíte. Máte k tomu teď sklony a ještě pár dní mít zřejmě budete. A volný den vám k jejich rozvíjení jen nahrává. Jen pozor, ať si něco špatně nevyložíte.

Býk    

Pokud můžete dnes být se svými blízkými, hodně si to užíváte. To je dobře. Snažte se proto pro ně vymyslet co nejpříjemnější program, aby pro ně společně strávený čas nebyl synonymem pro nudu, ale aby se na něj vždy těšili. Tak jako se těšíte i vy.

Blíženci          

Nacházíte se v období, kdy si užíváte každý den a nechcete si žádný zážitek nechat proklouznout mezi prsty. Protože máte dobré nálady na rozdávání a fyzické síly vám také neschází, mohli byste vyrazit na pořádnou túru ve společnosti vašich blízkých.

Rak    

Pokud budete trávit sobotu ve společnosti členů své rodiny, připravte se na to, že každá zdánlivě banální situace může být rozbuškou poměrně velkého a hlavně hlasitého konfliktu. Předcházet jim můžete trpělivostí, tolerancí a nadhledem. Dokážete to?

NEJROZSÁHLEJŠÍ ROČNÍ HOROSKOP 2024
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám už teď v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se s předstihem na svou budoucnost!

Lev     

I když si jako královské znamení potrpíte na okázalost, v lednu zbrzděte své luxusní choutky. Postavení Jupitera v Býku nahrává finančním ztrátám a utrácení. Dnes si zajděte na oběd do běžné restaurace, nemusíte stále jíst ve vyhlášených podnicích.

Panna 

Atmosféra ve vaší rodině je nyní neobyčejně hřejivá. Nemusíte tedy mít problémy s tím, abyste strávili celý víkend ve společnosti svých drahých. Dnes se jim věnujte a využijte příznivého postavení planet. Každá taková chvíle je zdrojem dobré energie.

Váhy  

Sobota může být konečně dnem, kdy napětí posledních dnů poleví. Měli byste pozitivních energií využít na maximum a vyřešte věci, se kterými je třeba pohnout, anebo si třeba jen tak vychutnejte ničím nerušený odpočinek. Docela dost ho potřebujete.

Štír     

Pokud se dnes rozhodnete vzít své blízké na rodinný výlet do přírody, dopředu si naplánujte, kudy půjdete. Připravte si trasu, zjistěte, jaké jsou alternativy, a nepouštějte se do improvizací. V tomto období je zvýšené riziko toho, že zabloudíte.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

I o víkendu budete tentokrát dost přemýšlet o tom, jak dosáhnout výrazných změn k lepšímu ve vašem profesním životě. Klidně se hned dnes poraďte s někým z přátel nebo známých, kteří mají více zkušeností, a pozorně naslouchejte, co vám říkají.

Kozoroh         

Dejte dnes svým blízkým najevo, že jsou pro vás důležití. Jsou zdrojem vaší dobré nálady a čerpáte od nich optimismus a sebedůvěru. Mnohdy překonáte řadu problémů jen díky jejich podpoře. Zaslouží si vaši vděčnost, tak jim ji bez rozpaků projevte.

Vodnář          

Pakliže byste dnes měli řešit nějaké zásadní věci týkající se rodiny a domova, nepouštějte se do toho a vše odložte. Nemáte teď příliš jasný úsudek a správný náhled na věci, takže by mohlo dojít k omylům a následným hádkám. A to vy přece nechcete.

Ryby  

Na svátek Tří králů se objeví nutnost řešit vaše sourozence nebo někoho jiného z rodiny, což s sebou ponese intenzivní emoce. V této souvislosti musíte odolat všem citovým vyděračům. Zároveň však neztrácejte empatii a buďte také dostatečně vstřícní.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.