Horoskop na sobotu 7. ledna: Je čas realizovat nápady

Beran

Úplněk ve znamení Raka přinese jisté komplikace, ale stejně se vám pravdomluvnost a přímočarost vyplatí. Konečně se dočkáte a vaší dosavadní smůle v lásce odzvoní. Osoba, kterou velice milujete, vám dá jasně najevo, že jí rozhodně nejste lhostejní.

Býk    

Volný den strávíte v klidu a pohodě a budete se těšit ze zájmu svého miláčka. Nezůstanete jen tak sedět doma, ale vyrazíte někam na večeři nebo do kina. Nezaváháte a za svou lásku vydáte víc peněz, než jste plánovali. Bohatě se vám to vyplatí.

Blíženci

Odmítnete-li se zúčastnit firemní akce či lelkování se známými a radši strávíte den s rodinou, dobře uděláte, protože vaše věčné absence u rodinného stolu všem vadí. Když se navíc budete věnovat opravám v domácnosti, dočkáte se uznání od celé rodiny.

Rak    

Dostanete se do maléru, který by vás mohl stát prestiž. Máte ovšem štěstí, že vám partner nebo partnerka dodá pocit jistoty a pomůže vám z průšvihu ven. Neprožijete zrovna pohodový den, ale půjdete do sebe. A z chyb, které jste napáchali, se poučíte.

ROČNÍ HOROSKOP 2023
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se na vaši budoucnost!

Lev     

Vlivem úplňku dnes nezůstanete sedět doma, ale vydáte se mezi dobré přátele. Nezkazíte nikdy žádnou zábavu, takže se na vás budou vyloženě těšit. Tanec je bezvadná příležitost, jak se sblížit s novými kamarády. A dnes se vám to jenom potvrdí.

Panna 

Zachvátí vás nervozita, protože na návštěvu pozvete lidi, na které chcete udělat dojem. Obavy vám pomůže překonat váš protějšek, který si bude vědět rady. Hlavně ze sebe nedělejte nic, co nejste. Přirozené chování je to, co vás zachrání.

Váhy  

Dopoledne se budete věnovat běžným záležitostem, ale odpoledne se k vám donese zpráva tak dobrá, že ji vyrazíte okamžitě někam oslavovat. Váš protějšek konečně pochopí, že vám musí v jisté dílčí věci ustoupit. Užijte si to, dneska budete mít navrch.

Štír     

Venuše zjemní i ty situace, které byly doposud vypjaté. I úplněk v Raku přináší do všech oblastí vašeho života doping v podobě velké originality při vašich postupech. Jste schopni bravurně zvládnout nové technologie, ba dokonce uzpůsobit své prostředí.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Návštěvu u přátel vezmete tak trochu jako psychoterapii a postěžujete si na věci, o kterých nemůžete mluvit v práci ani doma. Uleví se vám. Své dobré nápady budete mít konečně příležitost vytáhnout ze šuplíku a budete je moci úspěšně realizovat.

Kozoroh         

Budete se dnes obtížně krotit, zvláště pokud se pohybujete v blízkosti netaktních a vševědoucích lidí. Sobotní úplněk ve znamení Raka se netají tím, že by mohlo jít o vašeho nadřízeného. A ke slovu se ještě vrací váš vládce Saturn a podpoří komunikaci.

Vodnář          

Večer zvolíte intimnější prostředí a setkáte se s přáteli u nich doma. Ve větší společnosti byste se dnes necítili dobře, něco vás totiž začne trápit. Pomoc příbuzných je to, na co budete spoléhat nejvíc. Máte štěstí, že za vámi všichni budou stát.

Ryby  

Nečekaně se vám ohlásí domácí návštěva a vám to udělá radost. Nemusíte se nijak přemáhat, všechno půjde jako na drátkách. Prostě pohoda. Přijdete sice o část sobotního odpoledne, ale uznáte, že návštěva příbuzných byla příjemná. Také se něco dozvíte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.