Horoskop na sobotu 7. října: Merkur přeje vyřídilce

Beran

Říjnové planetární vlivy prozrazují, že dnes finance patří mezi vaše nejuspokojivější zóny. Zdá se, že nepřízeň v jiných oblastech kompenzujete vyděláváním peněz a věru se do toho umíte obout. V ostatním musíte být zatím prostě jenom více trpělivými.

Býk    

Měli byste se věnovat intelektuálním činnostem. Jste přímo nabití energií a mozek vám pracuje na plné obrátky. Navíc máte cit pro detaily, tak vám neunikne nic podstatného. Nebojte se ozvat a ukázat ostatním, co ve vás je. Můžete mnoho získat.

Blíženci          

Dnes jde o příjemné finanční osvěžení a dlouhodobější výhled na možnosti lepšího skóre na účtu. Je to čas, kdy pro vás není těžké vydělat peníze, jste vitálnější a nápaditější, takže je výhodné pořádně se zakousnout do všech naplánovaných projektů.

Rak    

Nároky na vaše bydlení stále jenom rostou jako houby po dešti, ale jak z toho ven? Inu, budete muset zatnout klepítka a vydržet. Pokud se však cítíte pevně ve vašich kramflecích, existuje přece jen jedno řešení, a to se vám odhalí jako na zavolanou.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Hned z rána si můžete udělat skvělý start a neváhat s přípravou. Přející záře planetárních dobrodějů je přínosná prioritně pro vás, kteří působíte jako učitelé, novináři, spisovatelé, prodejci nebo marketingoví agenti. Také v lásce bude mrkat štěstí.

Panna 

Může přijít nějaká výhodná nabídka z banky. Ve druhé polovině dne vás čekají určité výdaje, ale nemusí jít o nějak velké sumy. U většiny z vás budou tyto výdaje spojeny s domácností, snažte se tak v této době omezit výdej peněz a neposkytujte půjčku.

Váhy  

Slunce, Merkur a Jupiter jsou vašimi anděly strážnými a cestu vpřed se vám snaží usnadňovat. Zejména můžete počítat s podporou a dalo by se říci, že i s určitou protekcí důležitých osob. Tak si dopřejte to štěstí naplno a sami se také více čiňte.

Štír     

Cítíte se skvěle, když můžete být obklopeni svými nejbližšími a nasávat důvěrnou atmosféru vašeho domova. Nemusí jít zrovna o bouřlivé rušno či hektický program, rádi se ponoříte i do tiché vzájemnosti, kdy si rozumíte v gestech a vašich pohledech.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Jste půvabní a okouzlující, není se tedy čemu divit, že u svých protějšků vyvoláváte citovou explozi. A tak se to přesně rozohněné Venuši líbí! Hvězdy prozrazují, že nejfrekventovanější místa k seznámení jsou sportovní prostory jako fitness centra.

Kozoroh         

Dnešek naznačuje, že pro dosažení lepších příjmů je teď potřeba pracovat tvrději. Boj o kariérní prestiž je teď aktuálnější než peníze a v konečném výsledku je to samozřejmě vidět. Do konce dne jsou vaše možnosti výdělku vyšší než po zbytek dalších.

Vodnář          

Máte příznivé období pro pracovní záležitosti a souladné vztahy na pracovišti. Na začátku dne se sice můžete setkat s určitým nesouladem vyvolaným ženským pohlavím, ale posléze jsou vztahové záležitosti v pořádku. Merkur ve Vahách přeje výtečné vyřídilce.

Ryby  

Obzvlášť příznivé období na vydělávání peněz máte na začátku dne, prioritně kolem desáté hodiny. Můžete si dovolit investovat a přesto se nedostanete do minusu. Karta se však ve druhé polovině dne otáčí, a vy byste měli dát utrácení naopak stopku.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.