Horoskop na sobotu 8. července: Osud dnes máte ve svých rukách

Beran

Rodina po vás dnes bude požadovat, abyste se podřídili jejich programu. Tentokrát by bylo vhodné se přizpůsobit, protože jindy víkendový program organizujete vy a do své velitelské role jste se až nezdravě vžili. Je čas konečně ustoupit i druhým.

Býk    

Konečně dnes vstáváte s dobrou náladou. Ale projevovat ji tak, že si v koupelně v sedm ráno nahlas zpíváte, není dobrý nápad! Bude lepší ztlumit svůj hlasový projev a přebytek energie vybít rozcvičkou nebo tím, že ostatním připravíte fajn snídani.

Blíženci          

Celodenní pobyt v přírodě, ideálně v lese, kde kromě větru ve větvích, zpěvu ptáků a případného zurčení potůčku neuslyšíte vůbec nic jiného, je balzám na nervy. Pokud nechcete jít s rodinou nebo přáteli a ani být sami, vyrazte dnes se svým pejskem.

Rak    

Venuše ve Lvu slibuje nezadaným, že se blízko nich pohybuje někdo, kdo je schopen udělat je šťastnými. A to klidně na celý život. Poslouchejte své srdce a neomylně poznáte, o koho se jedná. Můžete ho potkat třeba už dnes. Svůj osud máte ve svých rukou.

RODINNÝ TAROT
Nakoukněte do tajů vašich rodinných vztahů! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Lev     

Pokud jste se rozhodli strávit víkend s rodinou, bude to dnes po vás vyžadovat důkladnou kontrolu emocí. Po náročném týdnu jste podráždění a některé vaše reakce nejsou adekvátní vzniklé situaci. Musíte se jednoduše více krotit a vše bude v pořádku.

Panna 

Sedněte si o víkendu nad plány svého podnikání. Budete překypovat skvělými nápady a také nebudete ani na chvíli pochybovat, jak vše nejlépe zorganizovat. Nezmeškejte svou šanci na expanzi a věnujte se plánům do budoucna. Dnes vám to půjde báječně.

Váhy  

Vyrazte dnes někam na výstavu nebo přednášku. Přijdete na jiné myšlenky a dozvíte se něco zajímavého. Můžete tam potkat i někoho, kdo sdílí vaše zájmy. Vyměníte si zkušenosti a třeba to bude začátek dlouhodobého přátelství. Tak neseďte doma a jděte!

Štír     

Dovolte dnes sami sobě strávit den lenošením. Nikam se nežeňte. Naložte si už ráno maso, připravte gril, dejte vychladit pivo. Celý den se těšte na večer, až si dáte šťavnatý steak, zapijete ho lahodným mokem a popovídáte si s rodinou a přáteli.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Máte velmi kreativní období, takže budete mít chuť o víkendu pracovat na vylepšení vašeho domova. Nebojte se své fantazie, inspirujte se v časopisech a na internetu a pusťte se dnes do práce. Půjde vám dobře od ruky. Požádejte blízké o zhodnocení.

Kozoroh         

Dostanete dnes neodolatelnou chuť vylepšovat domácnost. Protože vám hvězdy posílají i pořádnou porci kreativity, jděte do toho! Vaše hnízdečko díky tomu začne dostávat ten pravý šmrnc. Pokud však plánujete rozsáhlejší změny, poraďte se s rodinou.

Vodnář          

Určitě byste nešli ani jeden den spát bez důkladné tělesné očisty. Tak proč zanedbáváte hygienu duševní? I tu vaše tělo potřebuje. Mohla by vám pomoci jóga, kvalitní četba i sport. A samozřejmě pobyt na čerstvém vzduchu. Dnes s tím něco udělejte.

Ryby  

Budete muset v sobotu nečekaně změnit plány. Někdy se tak věci vyvinou, není nutné si tím otrávit celý den. I tak budete schopni najít skvělý program pro sebe i pro ostatní. Máte totiž spoustu fantazie a dokážete hodně rychle reagovat na náhlé změny.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.