Horoskop na sobotu 9. prosince: Chraňte si své soukromí!

Beran

Ve společnosti mladších tváří se cítíte perfektně. Netrápíte se mezigeneračními rozdíly, naopak je to pro vás osvěžující změna. Chcete se dozvědět, čím žijí mladší ročníky. Máte-li vlastní ratolesti, mohou vám o víkendu prozradit zásadní tajemství.

Býk    

V penězích máte rádi systém a jistotu, což vám na začátku prosince hvězdy nemohou zaručit. Jen klid! Vězte, že dramatické scénáře se ve hvězdách nezrcadlí. Saturn na vás pomrkává a nabízí možnost finančního přilepšení, které vám dovolí klidně spát.

Blíženci          

Milí Blíženci, ne každý, kdo se na vás usmívá, to s vámi myslí dobře. Vesmír vybízí k opatrnosti a revizi mezilidských vztahů. Mezi přáteli se skrývá osoba, která vám závidí aktuální štěstí a mohla by být do budoucna nebezpečná. Chraňte si své soukromí.

Rak    

Mars ve Střelci vás zásobuje přívalem energie, že pro vás žádný úkol v domácnosti není nezvládnutelný. Původně jste si s vánočním úklidem nechtěli dělat vrásky, nakonec si při něm báječně protáhnete tělo a vyčistíte mysl. Ani deset druhů cukroví není problém.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Volnočasové a společenské aktivity hrají v sobotu prim. Probíráte se kulturním kalendářem a chcete v jednom dni stihnout, co jste zameškali v celém uplynulém roce. Sedět na vícero židlích zároveň není dobrá taktika. Nakonec si totiž neužijete nic.

Panna 

O víkendu dejte pozor, aby vás někdo vypečený nevtáhl do své partnerské hry. Využije vás k tomu, aby u svého oficiálního partnera probudil žárlivost. Nakonec byste to byli vy, kdo se potáže se zlou. Dobře si rozmyslete, než kývnete na žádost o pomoc.

Váhy  

Rodina se stává jedním z klíčových aspektů vaší (ne)spokojenosti. Retrográdní Uran dlouhodobě klade na tuto sféru vyšší nároky a záleží, jak se s tím dokážete vy a vaši blízcí vyrovnat. Pokud si udržíte zdravý rozum, čekají vás příjemné dny volna.

Štír     

Planetární dobrodějové vám chtějí dopřát harmonickou rodinnou atmosféru, kdy si rozumíte v gestech a pohledech. Nepotřebujete hledat správná slova, přesto víte, co si druhý myslí nebo co cítí. Duševní souhra je nejlepším lékem na všechny neduhy.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte pět karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

Máte pocit, že si blízcí neváží toho, co pro ně děláte. Dobrou náladu rozséváte po hrstech, ale vrací se k vám z ní jen zlomek. Určitě to příbuzným nevyčítejte. Platí, že pokud vám nedávají tolik, kolik potřebujete, nedělají naprosté maximum, co umí.

Kozoroh         

Nepatříte mezi notorické romantiky, kteří by si užívali cukrování s životním protějškem. Tentokrát je ale díky mazlivé Venuši ve Štíru úplně jiná situace. Jen se nesmíte divit, že svého životního partnera přivedete do rozpaků. Nechápe, kde se to ve vás bere.

Vodnář          

Vodnáři mají o víkendu příležitost proměnit své sny ve skutečnost. Zadarmo to ovšem nebude. Je třeba ujasnit si priority, a pokud jde například o lásku, využít k tomu důvtipu. Svobodní totiž potřebují zaujmout v davu, což není v prosinci snadná věc.

Ryby  

Jak dosáhnout souladu na domácím poli? Hvězdy radí soustředit se na společné aktivity v čele s volnočasovým vyžitím. Proberte kulturní kalendář a navrhněte blízkým výlet na nedaleké adventní trhy. Venuše vás nenechá ve štychu a usnadní vám snažení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.