Horoskop na středu 1. května: Změny vás dovedou ke skutečnému štěstí

Beran 

Uprostřed pracovního týdne najdete čas na příjemnější povinnosti, než je rutinní vydělávání financí. Soustředíte svou pozornost na bohulibé aktivity, jimiž pomůžete druhým lidem. Také láska má v odpoledních hodinách zásadní místo ve vašem programu.

Býk    

Partner si dnes může gratulovat, že stojíte po jeho boku. Působíte jako zklidňující prvek ve společné domácnosti a své okolí dokážete přesvědčit o tom, že je všechno v pořádku. Život momentálně berete optimisticky a vyzařujete naprostou spokojenost.

Blíženci          

Cítíte v kostech, že přišla ta správná doba pro kariérní růst. Konkurence oproti vám nemá jedinou šanci. Jste totiž naprosto přesvědčeni o tom, že se svou žádostí u nadřízených uspějete. Slovo jako neúspěch či odmítnutí vám vůbec nepřijde na mysl.

Rak    

Budete se radovat z příznivých obchodních vztahů a profitovat ze své dřívější práce. Můžete se hrdě podívat za svou dosavadní kariérou a zjistíte samé pozitivní zprávy. Nadřízení i kolegové si vás považují jako spolehlivého a pečlivého pracovníka.

PARTNERSKÝ HOROSKOP! DÁREK na 1. Máje! DÁREK na poslední chvíli! Jen za 399,-Kč Objednejte hned!

Lev     

Štěstí a spokojenost vašich bližních je pro vás v těchto dnech největší pracovní motivací. Kvůli nim jste ochotni zůstat v zaměstnání přesčas, nebo se pustit do nepříliš lukrativních úkolů. Hlavní je pro vás výdělek, jenž můžete investovat do rodiny.

Panna 

Potřebujete spoustu odvahy, abyste dnes prosadili svou vizi života. Pochopíte, že nikomu nemusíte své kroky vysvětlovat. Jste přesvědčeni o tom, že změny, které dnes učiníte, vás dovedou ke skutečnému štěstí. A to je pro vás nejpodstatnějším důkazem.

Váhy

V zaměstnání oplýváte ohromnou energií, kterou vložíte zejména do úkolů, na něž ostatní kolegové nestačí. Středeční efektivita práce vám načechrá sebevědomí, ale zůstanete stát nohama pevně na zemi. Víte, že jedna výhra nad konkurencí nic neznamená.

Štír

Uvažujete nad tím, jak byste mohli život proměnit k lepšímu. Ačkoliv máte spoustu nápadů, jenom málokteré vám přijdou vhodné k realizaci. Navíc se nerozhodujete pouze za sebe, ale berete ohled také na své nejbližší. Jejich štěstí je pro vás důležité.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Hvězdy vám dodávají na výřečnosti, která se vám bude hodit v práci i v soukromém životě. Zatímco mezi spolupracovníky můžete vtipkovat o čemkoliv, při jednání s obchodními partnery dejte pozor na jazyk. Někdo by specifický smysl pro humor nemusel pochopit.

Kozoroh

Ačkoliv odvádíte práci stoprocentně, nadřízení i kolegové vás dnes přehlížejí. Nesnažíte se na ně nijak zapůsobit, raději počkáte na příznivější ovzduší. Uprostřed týdne se můžete věnovat rutinním činnostem a šetřit si síly k blížícímu se rozletu.

Vodnář          

Jste nesmírně láskyplní a pro rodinu byste se rozdali z posledního. Mladší Vodnáři budují rodinné hnízdo s takovou pečlivostí, až to jejich okolí zaskočí. Romantická nátura bude znát také v dalších životních oblastech. Ve vztahu se cítíte šťastní.

Ryby  

Díky přízni Venuše si užíváte nejenom ohromnou dávku lásky, která se k vám během středy přižene, ale i zvýšené tvůrčí schopnosti. Vaše originální nápady neberou konce. Navíc je ve valné většině proměníte v realitu. Odměna na sebe nenechá dlouho čekat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.