Horoskop na středu 10. ledna: Čeká vás pořádný trapas

Beran

Merkur v Kozorohu vás vede k tomu, abyste se ohlíželi do minulosti a rekapitulovali, co všechno se vám v profesní oblasti povedlo. A můžete být právem pyšní a vše, co jste udělali, se vám zúročí, a navíc do dneška vstupujete s podporou partnera.

Býk    

Pamatujte, že trable jsou součástí každého života. Někdy je lépe a někdy hůř. Vy dnes zrovna úplně nezáříte, ale zkuste se radovat alespoň z maličkostí. Koneckonců, z maličkostí je složený celý život. Zvedněte telefon a zavolejte někomu blízkému.

Blíženci          

Budete se muset smířit s tím, že jsou vaše odborné schopnosti nedostatečné. Pokuste se proto o maximální aktivitu. Rozkoukávání je sice v jistých směrech dobrá zástěrka, ale nevydrží vám napořád. Zkuste se radši dnes opět dostat do formy a studovat.

Rak    

Aby mohla vyjít najevo vaše skutečná hodnota, musíte se více ohánět. Připravte na to, že začne vysunovat drápky konkurence a dynamický Mars žádá, abyste ze sebe vykřesali větší průbojnost. Máte moc změnit podmínky, které vás rozčilují, k lepšímu.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Kvalitní a pravá přátelství se ukáží při závěru jisté záležitosti, která vás pěkně potrápila. Lidé, kteří se od vás v tento čas neodvrátí, budou vašimi skutečnými přáteli nejenom pro dnešek, ale i zítra. A těchto lidí si opravdu velmi považujte.

Panna 

Zachovejte dekorum, které je vám vlastní, i když třeba zrovna šlapete v kyselém zelí, ožehavé jsou zejména pracovní porady. Navzdory všemu se Venuše snaží vyrovnat skóre a nechce, abyste upadli do špatné nálady či strnulosti. To vám přece nesluší!

Váhy  

Vypadá to, že se vám podaří najít spoustu legračních přátel, kteří s vámi budou chtít trávit hodně času. Vy tak nebudete mít o zábavu nouzi a den vám bude plynout jako silvestrovská veselohra, na jejímž konci si také už budete připadat mírně opilí.

Štír     

Hlídejte si peněženku před svými nejbližšími. Ne, že by se z nich přes noc stali zloději, ale druhý den také můžete vyslechnout spoustu realistických výmluv, že vás dotyčný jenom nechtěl budit, abyste se mohli vyspat do růžova, a dané finance vrátí.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Po předchozích úspěších ve většině oblastí života jste si mohli pokojně vyspávat na vavřínech. Ovšem dnešek vás spíše rozzuří, sice půjde řádově o menší nepřízeň v několika záležitostech, ale i tak vás to dovede vytočit. Úspěch je prostě lepší. 

Kozoroh         

Nadarmo nemáte v erbu kamzíka, který je velmi vytrvalý v úsilí šplhat, dokud dosáhne na vrchol hory. Úspěšné pracovní smlouvy a cesty jsou nejpravděpodobnější kolem podvečera, Merkur s Jupiterem se chystají pořádně blýsknout, tak si to užívejte.

Vodnář          

V lásce se můžete chovat trošku nemotorně. Mnohem silnější partner vás odradí od několika pokusů o intimní sblížení. Jednoduše řečeno, kdeco a kde kdo vás vystraší. Počítejte i s výsměchem, který bude nezasloužený. Vám bude trapné vysvětlovat cokoliv.

Ryby  

V pracovní oblasti vám bude obloha přát. Jisté záležitosti se budou pohybovat rychle kupředu, a sice se vám tak trochu pracovně proženou faldy, ale zase odměnu za své vypětí získáte záhy. Kariérní boží mlýny roztočí své vrtule a vy budete slavit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.