Horoskop na středu 11. ledna: Ozve se vám stará láska

Beran

Budete mít hodně práce. Také víc myslíte na svého partnera. Proto omezte flirtování, které vás stále pokouší. Když více myslíte na svou činnost a zisk, dokážete ze sebe dostat hodně energie a zažít úspěch. V domácnosti také budete mít větší pohodu, která umožní užívat si chvilky s partnerem.

Býk    

Dočkáte se překvapení v milostné oblasti. Ale půjde o dost pozitivní vlivy. Máte tedy možnost nejen aktivně pracovat na výdělku, hlavně však budete aktivně rozvíjet lásku. Dozvíte se, že vás miluje někdo z vašeho blízkého okolí, ke komu také cítíte silné sympatie. Pak už bude všechno jenom na vaší snaze.

Blíženci          

Láska vás zastihne nepřipravené. To, že se o vás bude snažit ten, koho považujete spíš za přítele, bude zvláštní. Takže si budete chtít dopřát hodně času na rozmyšlenou. Ale lásce bude jednodušší podlehnout, hlavně když teď žijete sami. Budete mít velkou šanci užívat si erotických dobrodružství.

Rak    

Chcete ukázat své schopnosti! Proti konkurenci v práci se cítíte slabí, takže se snažíte objevit v sobě energii. Nejdůležitější proto bude najít kvalitní kolegy a spolupracovníky, kteří vás vhodně doplní. Potom budete mít větší naději na zisk a možnost získávat nové příznivce, což vás podrží.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT pro rok 2023
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Máte potřebu nechat se po práci trochu hýčkat. Takže dáte šanci člověku, který se vám dvoří, a vyjdete si s ním do společnosti. Objevíte, že máte vedle sebe docela blízkou duši, se kterou by se dala plánovat i budoucnost. Dnes si však dáte přirozený odstup a budete si užívat lehké romantiky.

Panna 

Budete chtít rozvinout vlastní společenský život. Přátelství vám totiž přinese větší možnosti v lásce. Váš nový kamarád má totiž mnoho známých a některému z nich budete určitě více než sympatičtí. Proto se nevydáte rychle domů a věnujete se koketování, což večer přinese velkou šanci na milostný úspěch.

Váhy  

Dozvíte se dobré zprávy o lidech, které jste dlouho neviděli. Bude vás hodně těšit, že se jim daří dobře. Tak se jim pokusíte zavolat, abyste si spolu mohli popovídat o životě. Budete velice příjemní a přející, a proto se i vám brzy dostane pomoci. Zatím ale posloucháte a dáváte najevo své přátelství.

Štír     

Cítíte se dobře. V práci i ohledně financí se vám daří a nechcete se zastavit. Takže myslíte i na své nejbližší a partnerovi dáte chuť do života. Výrazně to bude potřebovat a vy dokážete všechno vycítit. Vašeho přístupu si bude vážit a pokusí se váš partnerský vztah vylepšit v intimní oblasti.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které Vám ihned odpoví!

Střelec

Nemusíte být nervózní. Dnes se vám daří všechno, na co sáhnete. Takže se po aktivní práci vydáte do společnosti. Rande naslepo se vám opravdu vydaří. Budete si mít o čem povídat a také se dokážete pobavit při návštěvě kina nebo divadla. Nebudete chtít jít do všeho hrr, ale bude zaděláno na něco skvělého.

Kozoroh         

Středa bude opravdu povedeným dnem. V zaměstnání patříte mezi hvězdy, kterým se bude dařit. Ještě důležitější to dnes bude ve vašem soukromí. Partner si vás totiž všímá a bude vám naslouchat. Proto se mu chcete svěřit se svými názory a pocity, což vás krásně uvolní i pro možnost se spolu večer pomilovat.

Vodnář          

Dnes se budete cítit pevní v kramflecích. Proto vás nepřekvapí nečekaný výdaj, hlavně v oblasti zdravotnictví a na úřadech. Takové věci budete dobře zvládat, a dokonce můžete založit své blízké. Finance se k vám zase už brzy dostanou, což jistě oceníte. Takže nebude důvod, proč byste neměli být v pohodě.

Ryby  

V zaměstnání dnes budete docela překvapení. Ozve se vám totiž stará láska. Naštěstí s ní máte opravdu dobré vztahy. Proto si spolu budete dobře povídat a při setkání zůstanete i ohromeni. Bude se chovat rozumně a vlídně, takže pochopíte, že se vnitřně cítí harmonicky. Toho bude využívat i do budoucna.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.