Horoskop na středu 11. října: Přestaňte se tolik stresovat

Beran

Ještě než odstartuje další říjnová dekáda, chytí Berani druhý dech. Atmosféra se uklidňuje především na pracovním poli, respektive naopak. Zmrazená mysl se rozbíhá a konečně můžete uskutečnit troufalé plány přesně podle svých dřívějších představ.

Býk    

Nálada na domácí půdě ve středu nepatří k nejveselejším. Může za to jednak vaše vnitřní rozladění a také fakt, že si do rodinného hnízdečka přenášíte stres ze zaměstnání. Blízcí se vám sice snaží pomoci, ale brzy pochopí, že o to nikterak nestojíte.

Blíženci          

Daří se vám v soukromí i pracovní sféře. Za své úspěchy vděčíte hlavně své píli a pracovitosti. Někdo v okolí vám však štěstí nepřeje a snaží se najít na vašem přístupu všelijaké mouchy. Je pravý čas očistit okolí od závistivých a nepřejících lidí.

Rak    

Neradi se díváte na neštěstí druhých a drží se vás pocit, že můžete libovolně zasahovat do života blízkých. Vaše dnešní jednání je však k dobru věci. Jistému člověku dohodíte známost, o níž si myslíte, že to může fungovat. A také to fungovat bude!

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Projevíte se jako skutečný pán tvorstva, který rozhoduje o osudu druhých lidí. Dejte si však pozor, aby vaše jednání nepostrádalo empatii. Svým neuváženým chováním byste mohli zranit něčí city. A zhrzení jedinci jsou později ti největší nepřátelé.

Panna 

Stojíte před důležitou situací, která vyžaduje absolutně racionální uvažování. Roztržitostí byste si mohli zbytečně uškodit. Pokud vám začíná téct do bot, poslechněte, co radí váš instinkt. Slunce ve Vahách vám pomůže udělat správné rozhodnutí.

Váhy

Lovecké pudy zrozenců Vah se ve středu dostávají ke slovu. Ve svém okolí totiž najdete atraktivní cíl. Nový objev vaše pozvání na schůzku neodmítne. Záleží na vás, jak se k celé věci postavíte. Může to být žhavý flirt i dlouhodobý romantický vztah.

Štír     

V zaměstnání se vám daří na výbornou. Jste nabiti pozitivní energií, kterou rozhazujete do svého okolí. Povinnosti vám jdou od ruky a spolupracovníci pouze závistivě sledují vaše narůstající úspěchy. Z dobře odvedené práce získáte nejen dobrý pocit.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Střelec

Na pracovišti může vykvést nová láska! Zachytíte žádostivý pohled sympatického kolegy a vyložíte si ho správným způsobem. Záleží na vás, zda jeho city k vám budou pouze platonické, nebo je zkusíte opětovat. Pokud jste single, za pokus to stojí.

Kozoroh         

Poslední dobou si s partnerem zahráváte jako kočka s myší. Zdravá žárlivost ve vztahu občas neuškodí, ale dokážete skutečně rozlišit hranice, kdy je nutné přestat? Naštěstí svým dnešním činem definitivně rozptýlíte protějškovy obavy z vaší nevěry.

Vodnář          

Pracovní zaneprázdněnost vám nedovoluje věnovat se plně soukromému životu. Slibovanou milostnou schůzku byste neměli déle odkládat. Ani sebetrpělivější protějšek na vás nevydrží čekat takovou dobu. Uvědomte si, co je pro váš život skutečně podstatné.

Ryby  

Pokud vám na někom záleží, stávají se z vás dravci, kteří chtějí ukořistit vyhlédnutý cíl. Začnete se snažit o atraktivní osobu a vydáte ze sebe maximum, abyste uspěli. Nejprve musíte zjistit, zda protějšek není zadaný. Bojovali byste s větrnými mlýny.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.