Horoskop na středu 12. července: Pozor na ostré hádky

Beran

Po náročném dni v práci zatoužíte po domácí pohodě a klidu. Rodinná idylka by však mohla být narušena nečekanou událostí. Porucha v domácnosti bude vyžadovat okamžitou akci, budete muset překonat únavu a vydržet. Berte to jako zátěžovou zkoušku.

Býk    

Protějšku vynahradíte čas, který jste posledních pár dní trávili bez něj. Jak vy, tak i partner máte náročná zaměstnání a přes týden nebývá lehké najít si mezi všemi povinnostmi volnou chvilku, kterou byste společně sdíleli. Dnes se to konečně změní.

Blíženci          

Zkombinovat péči o rodinu, práci a domácí povinnosti je tvrdý oříšek a většině lidí se to zdá přímo nemožné. Vy to ale budete zvládat na jedničku. Jste inspirací pro okolí a mnozí vás obdivují. Přestože to stojí mnoho sil, pokračujte ve svém snažení.

Rak    

V diskuzi s protějškem se budete za každou cenu snažit zvítězit použitím pádných argumentů. Jste od přírody soutěživí a neradi prohráváte, co se však týče partnera, měli byste trochu ubrat. Dopřejte mu klid a nesnažte se jej za každou cenu trumfnout.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Dejte si velký pozor, aby vás někdo neošidil. Jste dobráci a nikomu neodmítnete pomoci, pokud to alespoň trochu jde. Ne všichni si však vaši velkorysost zaslouží. Prohlédnete a nenecháte se déle zneužívat kolegou, který na vás hází své povinnosti.

Panna 

Někdo z vašich přátel bude prožívat bláznivé období zamilovanosti. Přestože vám jeho chování občas připadá přehnané, budete trpělivě poslouchat a sdílet s přítelem jeho nadšení pro novou lásku. Díky vaší momentální situaci to však nebude jednoduché.

Váhy  

Napětí mezi vámi a vašimi nejbližšími se bude stupňovat. Díky nedávným událostem je domácí atmosféra dusná a pro všechny její členy se prostředí stane neúnosným. Mohlo by se stát, že situace vyústí v ostrou hádku. Napětí se však konečně uvolní.

Štír     

Vaše hlava dnes bude zaměstnána myšlenkami na minulost. Přestože už jsou dávné činy pouhými vzpomínkami, v duchu se budete stydět za své milostné prohřešky. Každý máme nějaké kostlivce ve skříni, dejte si velký pozor, aby ty vaše nikdo neobjevil.

KOLÁČKY ŠTĚSTÍ
Oblíbené čínské koláčky v digitální podobě. Ochutnejte a nechte si říct nějaké moudro!

Střelec

Žárlivost zasáhne především ty páry, které jsou spolu teprve krátkou dobu. I když vás chování partnera bude štvát, budete se snažit být tolerantní. Jste atraktivní, úspěšní a zkrátka máte vše, co je pro opačné pohlaví přitažlivé. Nechce vás ztratit.

Kozoroh         

Váš vliv v zaměstnání dnes bude opravdu znatelný. Díky vaší trpělivosti, pracovitosti a nabytým zkušenostem jste se pro šéfa stali nepostradatelnými. Pokud jste s něčím nespokojení, nemusíte váhat. Vaše prosby budou vyslyšeny a požadavky splněny.

Vodnář          

Dobře znáte své priority. Kariéra je pro vás na prvním místě a udělali byste cokoliv pro to, abyste dosáhli svých dávných snů. Cesta za úspěchy nebude jednoduchá, velmi vám ji však usnadní podpora vaší rodiny a protějšku. Vždy budou stát při vás.

Ryby  

Dnes můžete očekávat přísun financí. Vaše situace není poslední dobou právě příznivá a peníze se vám budou opravdu hodit. Přestože budete mít nutkání utrácet za nepotřebné věci, překonáte se a raději si začnete spořit. Získáte tak finanční jistotu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.