Horoskop na středu 13. března: Vaše tvořivost bude nepřekonatelná

Beran

Ve vašem úsilí získat co nejdříve úspěch se dnes vyskytnou určité překážky. Nebudou velké, ale budou stačit na to, aby vás připravily o kousek elánu a odhodlání. Je však vždy lepší své sny a plány přehodnotit a upravit než na ně zcela zapomenout.

Býk    

Aby vám nálada, se kterou jste se ráno probudili, vydržela po celý den, nenechte si ji zkazit všudypřítomnými mrzouty, pochybovači a pesimisty. Mávněte rukou nad jejich hloupými řečmi. Jen se podívejte, kam se dostali oni. Není jim vůbec co závidět!

Blíženci          

Ústředním tématem dnešního dne jsou vztahy. Ty budete muset řešit od rána. Začne to na pracovišti a bude to pokračovat v soukromí. Nepůjde zdaleka jen o pozitivní emoce, připravte se také na nejednu výměnu názorů. Naštěstí proběhnou konstruktivně.

Rak    

Určete si priority pro dnešní den. Záležitostí se na vás totiž nahrne tolik, že nebudete vědět, co udělat dříve. Nepřipouštějte si problémy příliš k srdci ani k tělu. Vězte, že toto obtížné období brzy pomine a pak bude zase lépe. To vám dodá sílu.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Lev     

Továrnou na dobré nápady jste i jindy, ale dnes bude vaše vynalézavost nepřekonatelná. Nebude věc, se kterou byste si nevěděli rady, a nic pro vás nebude nepřekonatelný problém. A je úplně jedno, jestli půjde o intelektuální věci nebo manuální práci.

Panna 

V práci vás to dnes vůbec nebude bavit. Budete se hodně zabývat myšlenkou na zaměstnání s volnou pracovní dobou anebo na vlastní podnikání. Už to v sobě řešíte dlouho, tak proč jste se zatím nerozhoupali aspoň k tomu, abyste si zjistili možnosti?

Váhy  

I když vám jde komunikace na jedničku, energie dnešního dne podporují nedorozumění. Pokud tedy budete muset něco důležitého vysvětlovat nebo předvést pracovní prezentaci, raději se zeptejte, zda byla vaše slova dostatečně a hlavně správně pochopena.

Štír     

Jste vždy plní snahy radit svému okolí. A to i tehdy, když o to nikdo nestojí. Dnes však vaše dobrá vůle nepadne na úrodnou půdu a budete rádi, pokud se setkáte jen s lhostejností. Ve vzduchu totiž visí i projevy odporu. A to není nic příjemného.

OSOBNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Nechte si sestavit svůj první profesionální horoskop!

Střelec

Rutinou ani stereotypem se dnes nehodláte nechat svazovat. V zaměstnání budete přicházet s odvážnými řešeními a navrhovat nové cesty. Přátele uvedete v úžas návrhy na adrenalinové zážitky a partnera mile překvapíte v intimních chvílích. Skvělý den!

Kozoroh         

Jste většinou vyznavači spíše konzervativnějšího přístupu k životu a lpíte na dodržování pravidel. Dnešek přinese požadavek na prokázání větší dávky odvahy, pružnějšího přístupu a dobrodružného ducha. Jen tak vám neunikne šance na lepší zaměstnání.

Vodnář          

Šťastné náhody se dnes budou vršit jedna na druhou. Ujede vám autobus, ale kolem pojede kamarád autem a vezme vás do práce. Koupíte si los a vyhrajete zpět minimálně jeho cenu. A zubař, ke kterému se vám vážně nechce, bude mít mimořádnou dovolenou.

Ryby  

Rádi sníte a máte bohatý vnitřní život. Dnes hrozí, že se do něj opět ponoříte hodně hluboko a budete vnímat věci jinak, než jaké jsou doopravdy. Váš nerealistický přístup pak bude působit problémy zejména při rozhodování o důležitých záležitostech.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.