Horoskop na středu 13. září: Přátelé pro vás mají důležitou radu

Beran

Zlobivý Mars se vám staví do cesty svou opozicí a zvyšuje napětí mezi vámi a protějškem, protože máte oba tvrdou skořápku. Pokuste se navzájem o menší manipulaci! A budete k sobě mít hned o poznání blíže, a to jak metafyzicky, tak také fyzicky.

Býk    

Nejste dnes zrovna v nejlepší formě? Pokud jste unavení a nejste schopni se soustředit, poproste vašeho nadřízeného o volnější den. Jistě pochopí, že potřebujete trochu odpočinku. Nemá cenu se pouštět do složitých úkolů, jste na to příliš roztěkaní.

Blíženci         

Trápí vás něco? Pokud z hlavy nemůžete vyhnat problémy a nevíte si rady, není nic lepšího než se obrátit na své dobré přátele. Poproste kamaráda o trochu času a svěřte se mu s tím, co vás tak trápí. Jistě vás přivede na jiné myšlenky. Bude vám líp.

Rak    

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Díky své upřímnosti a ochotě vždy pomoci jste se stali mezi kolegy velice oblíbenými. Dnes sami uvidíte, že až se dostanete do nepříjemné situace, na kohokoliv se obrátíte s prosbou, ten vám víc než ochotně pomůže.

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Lev     

Máte už dlouhou dobu problémy s vaší rodinou? I když na to už tolik nemyslíte, vaše podvědomí to užírá. Dnešek vám přinese štěstí ve všem, co se rozhodnete udělat. Není už konečně načase zahodit minulost za hlavu a odpustit těm, které máte rádi?

Panna 

Není nad dobrého přítele. Pokud vás něco trápí, můžete se být jisti, že ať už se jedná o cokoliv, přátelé tu vždy budou pro vás. Pokud si tedy nevíte s něčím rady, svěřte se vašim nejbližším a ulevte tak svým emocím. Určitě vám bude mnohem lépe.

Váhy  

Od rána nad vámi drží ochrannou ruku Mars a garantuje, že elánu a energie vám začne ještě přibývat. Peníze, které jste už měli na dosah, mohou teď na určitý čas zmizet. Jupiter naznačuje, že se nyní výborně uplatní intuice, abyste rozpoznali co a jak.

Štír     

Jupiter s Venuší se umíněně staví proti vám a nechtějí pouštět zlatou žilou, prý až přijde správný čas! Váš hlavní účetní Uran je také pořádně tvrdohlavý a trvá na tom, že máte pozastavit veškeré investice. Lavina kvadratur vyhlašuje stop stav.

KYVADLO ZDARMA
Vyzkoušejte virtuální kyvadlo, které vám ihned odpoví!

Střelec

Nenechte se vytočit. Je jasné, že vás štvou kolegové, již dělají mnohem míň, a přesto jsou ohodnoceni lépe než vy. Věřte však tomu, že pokud budete trpěliví a dále budete pokračovat ve své práci jako doposud, brzy vám nebudou sahat ani po kotníky.

Kozoroh         

Cítíte se nyní v profesních a kariérních vodách ve své kůži. Vztahy s kolegy mají tendenci být více vypjaté a často panuje nesoulad. Kdo za to může? Je to Venuše ve znamení Lva, která způsobuje, že se vám spousta věcí nelíbí a umíte to říci nahlas.

Vodnář           

Bojujete o přízeň vašeho idolu? Věřte tomu, že záleží na jiných věcech než jen na vzhledu. Buďte spontánní, přirození a sebevědomí. Dotyčná osoba jistě neodolá vašemu osobnímu kouzlu. Získejte srdce toho, koho milujete. Je to jednodušší, než myslíte.

Ryby  

Poslední dobou trávíte většinu času v práci a přesčasy jsou na denním pořádku. Vaše zaměstnání je pro vás zároveň koníčkem, což je vaší velikou výhodou. Díky vašemu nasazení a trpělivost jste to dotáhli opravdu daleko. Máte být rozhodně na co pyšní.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.