Horoskop na středu 14. června: Planety vám pomůžou překonat krizi

Beran

Nedopustíte, aby se z malého problému stal velký. Přestože je konverzace na toto téma víc než nepohodlná, proberete s nejbližšími veškeré nepříjemnosti. Napětí, které mezi vámi panovalo, se uvolní. Spadne vám kámen ze srdce a konečně zavládne pohoda.

Býk    

Naskytne se vám příležitost seznámit se s lidmi, kteří sdílí podobný pohled na život. Ze skupiny pro vás vyvstane jistá osoba, která vás bude fascinovat jak svým zevnějškem, tak i vystupováním a povahou. Získáte nové přátele a časem možná i více.

Blíženci          

Dobrá nálada zbystří vaše smysly. Začnete si více všímat lidí ve svém okolí a výsledky pozorování vás více než překvapí. Často přehlížíme, co leží přímo před námi, vy však dnes prohlédnete. Využijete i svého pozorovacího talentu a odhadu na lidi.

Rak    

Mezi nejbližšími a přáteli jste pověstní pro svou nerozhodnost. Situace, která vás postaví do nepříjemné pozice, si však bude vyžadovat rychlé jednání. Raději přenecháte zmiňované záležitosti svému partnerovi nebo někomu z rodiny. Vyhnete se chybě.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Co se týče finanční stránky věcí, nebudete na tom nejlépe. I když konverzace nebude zrovna příjemná, promluvíte si se svou milovanou polovičkou o záležitostech týkajících se společného rozpočtu. Partnerova rozhazovačnost by mohla způsobit problémy.

Panna 

Myšlenky na hrozící finanční krizi vám nedovolí soustředit se na práci. Nečekané výdaje vám udělaly pěkný nepořádek v rozpočtu a vy se s tím teď musíte popasovat. Pokud si nevíte rady, neváhejte se obrátit na zkušeného přítele. Společně najdete řešení.

Váhy  

Na svět se díváte s nadhledem, což vám i všem ostatním ulehčuje život. I dnešní den v zaměstnání, který bude opravdu náročný, budete brát s humorem. Nečekanému problému se postavíte čelem a s chladnou hlavou. Nebudete panikařit a najdete řešení.

Štír     

Věříte v lásku na první pohled? Jste spíše skeptičtí a máte velmi racionální pohled na svět, dnešek by to však mohl změnit. Dostanete příležitost poznat osobu, která vám po krátkém rozhovoru nedá spát. Nezaváháte a vyrazíte s dotyčným na schůzku.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Střelec

Kvůli pomluvám, které o vás šíří někdo z kolegů, nebudete mít u jisté osoby dobrou reputaci. Dotyčný člověk, o kterého máte více než jen přátelský zájem, o vás nemá nejlepší mínění. Vy to však nenecháte jen tak a dokážete mu, že se ve vás velmi mýlí.

Kozoroh         

V zaměstnání dnes budete pod velkým tlakem. Hromada práce, kterou vám nadřízený na začátku týdne naložil, se nezdá být o nic menší, než tomu bylo v pondělí. Kvůli nedostatku času budete značně podráždění. Mohlo by dojít ke konfliktu s jistým kolegou.

Vodnář          

Co se týče pracovního života, daří se vám lépe než kdykoliv předtím. V tom osobním byste se však mohli setkat s komplikacemi. Spíše než s partnerem, ale budete válčit sami se sebou. Překonáte se však a půjdete za svými sny, ať to stojí, co to stojí.

Ryby  

Přízeň Venuše ve Lvu vám pomůže překonat krizi ve vztahu. Pokud si vaše partnerství či manželství prochází nepříznivým obdobím, nevzdávejte se bez boje! Pro udržení dlouhodobého vztahu je třeba víc než jen láska. Začnete na tom oba dva pracovat.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.