Horoskop na středu 14. listopadu: Začíná svítat na lepší časy

Beran

Nebuďte tak ješitní. Obzvláště pokud si dobře uvědomujete, že jste přece jen neměli pravdu. Naučte se naslouchat ostatním a uznat svou vlastní chybu. Kvůli vaší hrdosti se často dostáváte do sporů, které jsou naprosto zbytečné a nikdy nikam nevedou.

Býk

Přemozte se a konečně se pusťte do práce. Sami dobře víte, že když už jednou začnete, tak jste k nezastavení. Jste schopní a talentovaní, stačí jen trocha sebeovládání a dotáhnete to daleko. Buďte sami se sebou spokojenější a splňte si své dávné sny.

Blíženci

Máte hromadu nevyřízených úředních záležitostí? Využijte toho, že jste odpočinutí, udělejte si volný den a jděte na věc. Vytipujte si, kdy je nejvhodnější doba na zařizování, a konečně se zbavte nepříjemných starostí. Čím dříve tak uděláte, tím lépe.

Rak

Pokud se vám dnes naskytne příležitost k nezvykle výhodné koupi, neváhejte a chopte se jí. Nejdříve si však zjistěte, zda je všechno opravdu tak skvělé, jak to vypadá. Vánoce už klepou na dveře, a tudíž je nejméně vhodná doba na nevýhodné investice.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev

Planety vám budou do života přinášet lidi s podobnými záměry, jako máte vy, teď už jenom jednat a umět se dohodnout. Merkur poblíž Slunce a Luny přinese výborné zprávy. Uzavřou se rodinná témata, která se týkala sourozenců a jiných blízkých osob.

Panna

Nechte se inspirovat svým nadřízeným. Máte velké štěstí, že pracujete pro člověka, jako je váš šéf. Chopte se příležitosti, kterou vám nabídne, a nezklamte jeho důvěru. Neváhejte do práce investovat více energie a času než obvykle, vše se vám vrátí.

Váhy

Splňte partnerovi všechna přání a vynahraďte mu tak čas, který jste místo s ním trávili v zaměstnání. Věnujte mu dnes veškerou pozornost a rozmazlujte jej. Pokud se svému protějšku nezačnete více věnovat, mohl by se váš vztah dostat do velké krize.

Štír

Jste přelétaví a rádi si užíváte. Je úplně pochopitelné, že se nechcete vázat, dokud nemusíte. Pokud však potkáte člověka, se kterým si dokážete představit společnou budoucnost, nedělejte hlouposti. Životní partner vám dodá pocit jistoty a bezpečí.

DĚTSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Profesionální a jedinečný astrologický výklad. Ideální dárek pro děti, který je bude provázet celým životem. Zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Střelec

Nejste spokojení s vaším milostným životem? Vezměte osud do vlastních rukou a nasměrujte svůj život tam, kam si přejete. Každá větší i menší změna vyžaduje notnou dávku odvahy. Pokud se nebudete bát riskovat a chopíte se dnes šance, nebudete litovat.

Kozoroh

Mocné Slunce je při vás, takže svítá na lepší časy! Po stránce lásky je vám nejsilněji přáno v první části dne, kdy Venuše tráví čas na vašem území. Paradoxně k tomu je však toto období i krizovým, které navrch signalizuje nečekané výkyvy.

Vodnář

Přestože máte občas pocit, že nikdo nedocení vaši snahu, mýlíte se. Dnes vám to nadřízený dokáže tím, že vám svěří důležitý úkol vyžadující mnoho zodpovědnosti. Važte si jeho důvěry a nezklamte ji. Dokažte, že ve vás je ještě víc, než se šéf domnívá.

Ryby

S přicházející zimou a rychle se zkracujícími dny padá na mnoho lidí pochmurná nálada. Pokud je váš blízký přítel v hlubokém splínu, najděte způsob, jak jej rozptýlit, a uchraňte ho tak před pesimistickými myšlenkami. Bude to vyžadovat hodně trpělivosti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.