Horoskop na středu 14. února: Planety vám do cesty posílají zajímavé kontakty

Beran

Možná nyní řešíte tolik věcí, že nevíte, kam dříve skočit. Dejte pozor, aby se nestalo, že nad nimi ztratíte kontrolu. Ať už jde o práci, nebo soukromé záležitosti, pozorně pročítejte vše, co podepisujete. Dnes byste mohli zvážit pomoc právníka.

Býk    

I když vás planety v tomto měsíci zrovna moc nehladí po hlavě, sami sobě můžete usnadnit mnoho věcí. Hlavně se pokuste zvládnout komunikaci, ta by mohla být klíčem k otevření dveří v mnoha oblastech i o Valentýnu. Buďte milí a přívětiví, vyplatí se vám to!

Blíženci          

Planety vám přinášejí zvýšenou přitažlivost, hravost i touhu po dobrodružství. V tomto rozpoložení by se vám mělo dnes dařit všechno, na co sáhnete, a to s neuvěřitelnou lehkostí. Uvědomujete si, že pozitivní myšlení pomáhá zvládnout i těžké úkoly.

Rak    

V práci se vám dnes bude dařit, všechno vám půjde od ruky a budete mít skvělé nápady. Nejspíš vás pochválí i váš nadřízený. Pokud to tak půjde dále, brzy se můžete dočkat práce na novém projektu anebo zvýšení platu. A plně si svůj úspěch zasloužíte!

PARTNERSKÝ HOROSKOP NA MÍRU!
Poznejte, jak se k sobě se svým partnerem hodíte! Vydrží váš vztah navěky, nebo jde jen o krátkodobou známost?
Individuální zpracování profesionálním astrologem! Cca 20 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení!

Lev     

Některé věci vám půjdou hladce, takže vítězství získáte poměrně snadno. U jiných se zapotíte a možná budete mít pocit předem prohrané bitvy. Obtížná bude hlavně komunikace, zřejmě se nevyhnete výměnám názorů i kvůli maličkostem. Počítejte s tím!

Panna 

Vliv Merkura s Jupiterem pokračuje a přináší vám spoustu zajímavých kontaktů. Máte možnost realizovat své myšlenky a navázat přínosnou a prospěšnou korespondenci. Díky Marsu ve znamení Vodnáře jste jako parní válec a svou aktivitu nebrzdíte.

Váhy  

Neměli byste být překvapení, pokud dnes náhle dostanete nápad, který vás nikdy předtím nenapadl, anebo přijde myšlenka, která bude mít za následek osvěžení zajetého stylu vašeho života. Nebraňte se tomu, naučíte se konečně novému pohledu na život.

Štír     

Dnes vás to potáhne ke kreativní činnosti. Nebraňte se tomu, klidně dejte svým touhám průchod. Možná se vám podaří vytvořit něco, o čem byste si nikdy nemysleli, že dokážete. Můžete něco napsat, namalovat či třeba vyrobit skvělé jídlo. Půjde vám to!

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec          

Řečnický talent by vám mohl závidět leckterý politik. Přesto si dnes dávejte pozor na to, co říkáte. Mohli byste si způsobit nepříjemnosti a udělat ostudu, pokud nebudete dobře vážit svá slova.  A to by bylo dost zbytečné, tak buďte raději opatrní.

Kozoroh         

Dnes vám přátelé a kolegové projeví svou podporu a náklonnost. Nesmíte se divit, vaše přátelské vystupování a vstřícné jednání se vám začíná vyplácet. A to jste si mnohdy mysleli, že jste zbytečně velkorysí. Co však vysíláte, to se vám také vrací.

Vodnář          

Bohyně lásky Venuše se o Valentýnu tváří umírněně, nicméně to neznamená, že je nečinná. Do večera na vás mrká svým přejícím očkem a dohlíží na to, aby byl váš citový život chráněn a konsolidován. Vaši pozornost může přitahovat někdo ve vašem okolí.   

Ryby  

Energie tohoto měsíce ve vás probouzejí váš specifický smysl pro humor. Tomu ale každý nerozumí, tak se může stát, že dojde ke komunikačním problémům. Málokdo je totiž schopný poznat, že žertujete. Lidé kolem vás se tak mohou poměrně snadno urazit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.