Horoskop na středu 15. května: Čeká vás večer plný vzpomínek a plánů

Beran 

Z míry vás vyvede chování dlouholetého kamaráda. To, co obvykle prostě mlčky přejdete, vás dnes může pořádně rozčílit a popudit. Dobře uděláte, když se budete držet stranou a nebudete se vyjadřovat k ničemu, co bezprostředně nesouvisí s vaší prací.

Býk    

Mars v Beranu vám ještě dnes může přihrát velkou životní šanci. Týkat se bude profesního postupu. Pokud jste někdy uvažovali o tom, že založíte živnost nebo firmu, je k tomu ta nejlepší příležitost. S nikým se neraďte, půjde to jak po másle.

Blíženci          

I když vás Slunce ve znamení Býka brzdí v rozletu, podaří se vám dnes husarský kousek. Záleží jen na vás, jak pozorně budete naslouchat osobě, které si vaše okolí moc cení. Vaší výhodou je, že se vám dostane dost času na promýšlení dalšího postupu.

Rak    

Rozhodně dejte na svoji intuici, dnes vás totiž v ničem nezklame. I když vám bude rodina vyčítat, že se chováte pošetile, nenechte se svést z cesty. Už brzo vám budou všichni gratulovat, že jste udělali to nejlepší, co jste v životě udělat mohli.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Kdy potkáte svou osudovou lásku? Vytáhněte si své tarotové karty!

Lev     

Nebudete nijak nadšení z pozvání na návštěvu k lidem, které znáte jenom povrchně, ale vydáte se tam. To je velmi dobře, protože tam získáte cenný kontakt a ještě se výborně pobavíte. Dejte si tentokrát mimořádně záležet na úpravě svého zevnějšku.

Panna 

Naštve vás lajdácký přístup lidí kolem vás, kteří flákají své povinnosti. Ať už půjde o spolupracovníky nebo vaše nejbližší, dostanete se do varu a pořádně jim vyčiníte. V příštích dnech nebudete mít nikde na růžích ustláno. Budete z toho dost nesví.

Váhy

Nebudete mít doma stání a nakonec budete rádi, protože potkáte starého známého a bude z toho mimořádně pěkný večer plný vzpomínek a plánů. Zmobilizujete všechny síly a konečně se hnete z místa ve věci, která se zdála být už navždycky zakonzervovaná.

Štír

Venuše ve znamení Býka vám nyní pomůže pochopit složitou povahu blízkého příbuzného, kterého jste ještě donedávna zatracovali. V práci se poučte z chování zkušenějších spolupracovníků. Musíte se naučit razantněji komunikovat s obchodními partnery.

HOROSKOP NA MÍRU
Nechte si sestavit osobní horoskop pro sebe nebo své blízké – jen za 399 Kč! Objednávejte zde!

Střelec

Ode dneška se začnete finančně i pracovně rozjíždět. Zejména díky bravurní komunikaci s lidmi se začnete dostávat do povědomí jako šikovní pracovníci. Peníze ovšem stále nepřicházejí jenom tak samy od sebe. Získáte je vždy až po těžkém vyjednávání.

Kozoroh

Čeká vás dnes den blbec. Nepohodnete se s někým, na kom vám hodně záleží. Bude to v každém případě vaše chyba, tak raději běžte do sebe. Provedete něco, za co se budete stydět. Pěkně vás potrápí výčitky svědomí. Bude lepší, když se někomu svěříte.

Vodnář          

Kvůli Jupiteru ve znamení Býka budete ještě více než týden ve výhodné situaci, co se rodinných konstelací týče. Přesto neskládejte ruce do klína. Je potřeba, abyste vyvinuli větší aktivitu, pak se vám podaří zlomit zlé kouzlo a dojdete svého cíle.

Ryby  

Nestyďte se využít k realizaci svých představ a plánů starých kontaktů. Může jít o dovolenou, vybavení bytu, vzdělání nebo práci. Ve všech případech se vám vyplatí oslovit dávné známé a připomenout jim, co jste pro ně kdysi nezištně podstoupili vy.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.