Horoskop na středu 15. února: Saturn dnes přeje odvážným

Beran

Pusťte si hudbu při nějaké větší aktivitě, která by vás mohla vyčerpávat. Uvidíte, že pokud si práci o něco více zpříjemníte, hned vám půjde lépe od ruky. A smutnit byste neměli ani kvůli tomu, že vám ještě chybí potvrzení vaší nabídky k smíru.

Býk    

Překvapte dnes někoho milým telefonátem. Doba se sice mění, ale jsou věci, které zůstávají stále stejné. Takže dělat věci tak, jak se vám osvědčilo, určitě nebude k zahození. Prostě je třeba nenechávat věci jenom tak plynout, pak budete spokojení.

Blíženci          

Dnešní den vám bude hrát do karet a vy se v práci konečně posunete dále. A může to být metaforicky míněno třeba tak, že dokončíte nějakou zakázku nebo se posunete dále na kariérním žebříčku. Doma zkuste vytvořit atmosféru větší soudržnosti.

Rak    

Dnes budete závidět někomu, kdo to nemá tolik komplikované jako vy. Ale zase na druhou stranu jsou věci, které byste na svém životě určitě neměnili. Dopřejte si alespoň pár minut na klidnou meditaci nebo třeba relaxační koupel, která vás potěší.

TAROT OSOBNOSTI
Získejte jedinečný výklad vaší osobnosti! Vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev     

Zdravá strava pro vás bude dnes prioritou, protože pokud vám budou chybět vitamíny, budete jenom stěží držet krok s kolegy v práci a s blízkými doma. Nějaká aktivita vás chytne a začnete se zajímat o to, co vše je s ní spojené.

Panna 

Dělat ramena na někoho v práci nebo doma by se vám nevyplatilo. Zbytečně byste se pak museli omlouvat, a navíc byste se později stejně styděli. Správnou míru autority zvolte i při rozhovoru s někým, koho dosud neznáte, ale zasáhne vám do života.

Váhy  

Čáru přes rozpočet vám může udělat někdo z rodiny, když si rozmyslí svou účast na akci, kterou jste domlouvali s předstihem. Zkuste ho ale pochopit, křikem nic nezmůžete. Volný čas, který nečekaně získáte, můžete věnovat svým koníčkům nebo restům.

Štír     

Ve středu byste rozhodně neměli činit žádná zbrklá rozhodnutí, ta by se vám vůbec nevyplatila. Klidně si sepište před každým rozhodnutím seznam pro a proti. A ještě se o něm s někým poraďte, teprve pak budete spokojenější. Doma se vám něco nadmíru povede.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Můžete se setkat s několika netradičními jevy, které vás skoro přimějí věřit na duchy a nadpřirozeno. Zkuste o tomto tématu zjistit více. Není vyloučeno, že sami sebe překvapíte a začne vás studium tohoto typu velmi zajímat. Blízcí vás podpoří.

Kozoroh         

Nějaký váš nový koníček by mohl zahýbat s rodinným rozpočtem, a proto byste měli časovou náročnost podle potřeby upravit. Jsou totiž věci, které na rozdíl od zábavného trávení volného času nepočkají. Nezapomínejte na potřeby všech svých blízkých.

Vodnář          

Dostane se vám dnes milé povinnosti dělat někomu svědka nebo jinou významnou součinnost ve spojitosti s rodinnými ceremoniemi. To vám ukáže, že si vás vaši přátelé či blízcí váží a mají vás rádi. V práci si klidně vezměte výjimečně volno a oddechněte si.

Ryby  

Saturn ve Vodnáři bude přát odvážným, takže nějaké věci, které vám nedávaly spát, by se dnes konečně mohly dostat zase do lepších kolejí. Samo se to ale nestane. Neváhejte se spojit s někým, kdo má s danou situací více zkušeností. Může vám poradit.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.