Horoskop na středu 16. srpna: Novoluní ve Lvu přeje početí

Beran

Dnes si všechno pořádně prověřte, drazí Berani. Jste ochotní věřit tomu, co vám ostatní říkají, a vidět jenom to, co je patrné. Ale mohou existovat věci, které jsou tzv. pod povrchem záležitostí, které řešíte, a mohou způsobit pozdější nepříjemnosti.

Býk    

Jestli je toho na vás v tomto hektickém období moc, nestyďte se to přiznat nejenom sami sobě, ale ani jiným. Neznamená to, že si budete stěžovat všem, ale jistě máte někoho, kdo vás rád vyslechne. A hlavně pro vás bude mít pochopení i vlídné slovo.

Blíženci         

Jste hodně zaměření na co nejrychlejší vyřešení vašich problémů, ať už vztahových, pracovních, nebo finančních. Pokud se však snažíte cokoliv uspěchat, můžete být vlivem novoluní frustrováni. Věci se budou vyvíjet pomaleji, než by se vám líbilo.

Rak    

Vaše citlivá a klidná povaha může přinést radost mnoha lidem. Umíte být tím, kdo potěší, když má někdo starosti, a dokážete se také lehce vžít do ostatních. Lidé se vám proto svěřují a také dnes může někdo využít toho, že vás má ve své blízkosti.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Odpočítáváte zbývající dny do víkendu a nejraději byste ani neopouštěli vyhřátý pelíšek. Co takhle prodloužit si volno o pár dní? Novoluní ve Lvu nabádá, abyste si udělali něčím radost. Investujte čas i finance do oblíbených aktivit, zasloužíte si to.

Panna 

Lidé na pracovišti včetně vedoucích vás nyní uvidí v dobrém světle. Mohli byste se dokonce dočkat podpory a určité formy prosazování. Užívejte si to, protože jste na tom dlouho pracovali. Ocenění nedostáváte zadarmo, ale za dobře odvedenou práci.

Váhy  

Je skvělý čas pro duševní práci a soustředění. Není nad to, když si můžete urovnat myšlenky a znovu získat svou vnitřní energii. Vy to umíte zvlášť dobře. Toto období může být ideální také pro soukromý rozhovor s někým, komu skutečně důvěřujete.

Štír     

Novoluní ve Lvu bude mít i v tuto dobu vliv na témata dětí, partnerů, kreativity, tvorby a plodnosti. Můžete tedy Lunu využít k plození, tvoření, prosazení sebe sama. Toužíte-li po dítěti, je toto opravdu ten správný čas, kdy zplodit potomka. Půjde to samo.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Zhluboka se nadechněte a udělejte vše, co můžete, abyste si udrželi pozitivní myšlení. S trochou trpělivosti a soustředění vám to půjde celkem snadno. Je to důležité pro toto období, kdy vám planety nadělují plnými hrstmi ve všech oblastech života.

Kozoroh         

Jste připraveni na aktivity v oblasti sebevzdělávání a sebezdokonalování. Chcete také věnovat více pozornosti svým duchovním a emocionálním potřebám. Je to rozumné rozhodnutí, které vám pomůže nastartovat kariéru lepším a pro vás výhodnějším směrem.

Vodnář           

Nebojte se změnit svůj pohled na různé věci a považujte to za projev své flexibility. Stát si za svým jen pro to, abyste byli originální, z vás uznávanou individualitu neudělá. Naopak tím, že přiznáte svůj omyl, stoupnete u ostatních dost v ceně.

Ryby  

Upřednostňujete komunikaci s lidmi, kteří jsou na stejné úrovni jako vy, anebo s těmi, se kterými sdílíte osobní historii. Cítíte se tak pohodlně a pohodově. V tento čas se vám to daří. Možná proto, že cíleně vyhledáváte, s kým budete trávit čas.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.