Horoskop na středu 19. července: Hrozí, že vás někdo obere. Je to na vás

Beran

Pocit nedostatku finančních prostředků je ten tam a díky vyřešení této situace si můžete dovolit i spoustu věcí pro potěšení své i svých blízkých. Jenom myslete i na zadní kolečka a neutraťte naprosto všechno, to by se vám mohlo vymstít již brzy.

Býk    

Rozmyslete se, než někomu darujete srdce a prozradíte PIN ke svým kreditním kartám! Zklamání v lásce by vás mohlo bolet dlouho a vytunelované bankovní konto by zase mohlo vést ke dlouhodobé krizi – obojí je lepší si ušetřit. Zatajte aspoň ten PIN.

Blíženci         

Budete velmi bystří, vsaďte tedy na psaní, učení, publicistiku, prodej, marketing nebo činnost spojenou s cestováním, v tom všem zazáříte nad očekávání. V lásce budete přirozeně okouzlující a váš šarm k vám bude vábit ctitele jako motýly ke květině.

Rak    

Nyní jste stvořeni hlavně pro souznění se svými nejbližšími. Je zapotřebí užít si léta ve společném kruhu a umět si i zarelaxovat. Dnes to proto nepřehánějte s prací a věnujte se také společným volnočasovým aktivitám, které vám vnesou radost do duše.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Rodinnou atmosféru může okořenit konfliktní Mars ve znamení Panny, který negativně ovlivňuje domácí ovzduší. Nesmíte házet však předčasně v ničem flintu do žita, věci se budou v průběhu dne měnit a některé záležitosti nakonec dopadnou dobře.

Panna 

Váš partner nebude nadšen, může se trápit kvůli nedosažitelnému koníčku nebo například kvůli tomu, že jste mu zatrhli čtyřnohého kamaráda. Kompromis je dobrou cestou k dosažení větší harmonie, zkuste proto některá témata znovu otevřít a uvidíte.

Váhy  

Začátek dne je pro vás trochu rozpačitější, protože pozorujete, že si vaši blízcí myslí, že budete automaticky plnit, co komu na očích vidíte, a vy zatím máte tolik práce, že nevíte, kam dříve skočit. Nejlepší je ale nikam neskákat a pustit se do ní.

Štír     

Zejména v době kolem poledne je vaše práce plná přepětí. Od odpoledne se situace díky blahodárné Venuši ve Lvu uvolňuje a vše je mnohem pohotovější a také průhlednější, což vám lépe vyhovuje. Zkuste také doma něčím své blízké překvapit či pobavit.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své tři karty!

Střelec

Nemusíte mít stejný typ práce, ale navzájem vás s partnerem fascinuje oblast, v níž se pohybuje ten druhý. Favorizujícími profesemi jsou obchodníci, zpracovatelé nebo výrobci nástrojů. Kolegové navíc budou také poměrně zajímavým dnešním oříškem v komunikaci.

Kozoroh         

Hrozí dnes v práci konflikty, především od jedince ze znamení Štíra – snažte se jeho prskající jed ignorovat. Merkur ve Lvu navíc přináší komunikační tíži, takže by případné třenice byly vyčerpávající přetahovanou. Doma to zkuste s meditacemi, osvědčí se!

Vodnář          

Máte tendenci být doma vzájemně rozladěni, že jeden prosperuje více, a druhého to přivádí do stresových situací. Místo zbytečné přecitlivělosti byste měli raději zapnout a myslet na zadní kolečka. Je jedno, kdo vaši rodinu zabezpečuje lépe.

Ryby

Váš kolega se ze dne na den stane spojencem. I když důvěra je nutná, zachovejte jistou míru obezřetnosti. Mohlo by se totiž lehce stát, že se k vám zdánlivě loajální spolupracovník otočí zády. Raději tedy nesázejte všechno na jednu jedinou kartu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.