Horoskop na středu 20. března: Hvězdy vám posílají příležitost

Beran

Máte práce nad hlavu a je pro vás momentální prioritou. To vám však nebrání v tom, abyste si dosyta užili zábavy. Udělejte kompromis a spojte zábavné s užitečným. Vždyť dnes je váš den, den vašeho znamení a jarní rovnodennost! Zpříjemněte tak práci i vašim kolegům.

Býk    

Po dlouhé době jste našli partnera a jste spokojeni. Jako každá mladá láska, i vaše je velice nejistá. Nenechte se vystrašit neočekávaným projevem citů vašeho objevu. Neukvapujte se a nechte se váš nový vztah rozvíjet. Uvidíte, kam bude směřovat.

Blíženci          

Jste od přírody spontánní lidé a milujete dobrodružství. Tentokrát to ale již nejspíš přeháníte. Máte štěstí, že váš partner na rozdíl od vás uvažuje racionálně. Nechte si od něj pro jednou poradit a vyhněte se tak nepříjemnostem. Vše má své hranice.

Rak    

Nemůžete se rozhodnout? Obě nabídky mají své výhody a nevýhody. Zaměřte se hlavně na to, jak vaše rozhodnutí bude ovlivňovat váš osobní život. Nestojí za to se hnát za penězi. Pokud to opravdu nebudete moci rozlousknout, hledejte pomoc u nejbližších.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA DUBEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Jste dominantní a sebevědomí vám rozhodně nechybí. Svým okolím jste považováni za vůdce a vy máte pocit, že pokud byste odhalili své city, stanete se příliš zranitelnými. Tentokrát vám však nepomůže ani vaše sebeovládání. Každý někdy ztratí kontrolu.

Panna 

Pokud si někoho vyhlédnete, máte nekonečnou trpělivost. Čekáte na příležitost tak dlouho, dokud se nenaskytne. Naštěstí pro vás jste tolerantní lidé a ani nelichotivé novinky o vašem objektu vás neodradí. Vytrvejte a uvidíte, že dosáhnete svého.

Váhy  

Neradi se dostáváte do konfliktů. Raději stojíte opodál a přihlížíte. Někdy je však lepší se zapojit. Přestože chcete být s každým za dobře, zastaňte se těch, o kterých víte, že jsou v právu. Pokud budete pokračovat ve svém stylu, přijdete o přátele.

Štír     

Nesnášíte nudu. Ve vašem životě je mnoho stereotypů, přes které jste se již přenesli. Neumíte si však představit, že s vaším současným partnerem zůstanete po celý život. Možná je konečně na čase jednat a najít někoho, s kým jste do toho ochotni jít.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Vytáhněte si své karty každý měsíc! Budoucnost již nebude neznámá!

Střelec

Zdá se vám, že práce je čím dál tím více a času méně? Zorganizujte si lépe svůj čas. Pokud si do detailů naplánujete svůj den, uvidíte, že stihnete o polovinu více práce. Čas, který byste strávili přemýšlením nad tím, co udělat, věnujte svým blízkým.

Kozoroh         

Neradi jste sami. Jste velice nároční a celý život čekáte na ideálního partnera. Málokdo splňuje vaše požadavky. K vašemu štěstí však potkáte osobu splňující všechny vaše kritéria. Nenechte ji odejít. Mohlo by se stát, že již nikdo podobný nepřijde.

Vodnář          

Pořádek dělá přátele a měli byste se toho držet. Dnes vás mile překvapí, když vám váš starý známý vrátí již dávno vypůjčené peníze. Nechte se jím inspirovat a vyřešte všechny své staré resty. Možná tak získáte zpět důvěru lidí, kteří bývali blízcí.

Ryby  

Již dlouho čekáte na osudovou lásku. Nejste idealisti, ale nehodláte snížit ze svých požadavků. Držte se svých zásad a buďte trpěliví. Otevřete se však každé příležitosti, která přijde. Není lehké najít si životního partnera a bez hledání to nepůjde.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.