Horoskop na středu 20. prosince: Pro blízké jste světlem ve tmě

Beran

Oblíbenost Beranů v pracovním kolektivu strmě stoupá. Může za to vaše otevřenost a optimistická nálada, o vysokém tempu ani nemluvě. Zamyslete se nad tím, co by mělo být do konce roku prioritní, a tomu věnujte svou pozornost. V lednu náskok oceníte.

Býk    

V zaměstnání byste rádi věděli, jak na tom vaše kariéra je. Bohužel hvězdy drží tuto otázku v tajnosti, a tak nevíte, co vás čeká do konce roku, a už vůbec si neumíte představit rok nový. Hlavu vzhůru, milí Býci. Jedno je jisté, a totiž že bude lépe.

Blíženci          

Milí Blíženci, pokud se živíte rukama, měli byste být v tomto týdnu na pozoru. Jemná motorika totiž není vaší silnou stránkou a hrozí nejenom chyby, ale také drobná zranění. Vsaďte na osvědčené postupy a vyhněte se experimentování. Nikam to nevede.

Rak    

Díky Marsu ve Střelci máte takové množství energie, že byste mohli rozzářit vánoční stromy v širokém okolí. Sami jste pro blízké světlem i v těch nejtemnějších okamžicích. Vrozená račí empatie se projeví na mezilidských vztazích v soukromí i na pracovní půdě.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA MĚSÍC LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku těšit? Zjistěte to již nyní a přečtěte si HNED váš měsíční horoskop!

Lev     

Přestože věnujete práci spoustu energie, klíčovým tématem je v prosinci sféra volnočasových aktivit. Potřebujete se bavit a žít podle svého. Jak to tak vypadá, dnes se podaří spojit obojí. Firemní oběd nebo večírek bude úspěšný po všech stránkách.

Panna 

Na pracovišti budete oblíbení, proto není divu, že za vámi budou dnes chodit kolegové jeden za druhým. Užijete si spoustu legrace a dozvíte se nejnovější firemní drby. Jen pozor na všudypřítomný pohled nadřízeného, neoplývá zrovna dobrou náladou.

Váhy  

Pomalu, ale jistě postupujete kariérně vzhůru. Budete příjemně překvapeni, jaké možnosti se s vaším pracovním růstem pojí. Kromě finančního přilepšení si vychutnáváte i další benefity. Nezadaní si dokonce mohou udělat očko u sympatického protějšku.

Štír     

Dřívější odhodlání vezme zasvé. Nejspíš jste se letos chtěli vyhnout vánočnímu úklidu nebo pečení cukroví, ale na poslední chvíli změníte názor. Přijde vám líto, že byste se ochudili o takové výjimečné aktivity. Na co byste si v průběhu roku stěžovali?

ANDĚLSKÝ TAROT
Každý má své anděly strážné, kteří dohlíží na naše činy, posunují nás správným směrem k dosažení našich cílů. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly je odhalit!

Střelec

Merkur i Slunce stále vylepšují vaši mentální kondici. V zaměstnání vám to neskutečně pálí, problémy dokážete pojmout do hloubky a chápete spojitosti, které dříve zůstávaly skryté. Využijte rozumový přístup i v místech, kde obvykle rozhodují city.

Kozoroh         

Přitahujete k sobě šance na dobrý přivýdělek, i když byste mohli být myšlenkami na vánočním odpočinku. Cítíte, že letos ještě vyhlížíte zajímavou příležitost k rozletu, a tak s dovolenou nepospícháte. Využijete toho, že konkurence má jiné myšlenky.

Vodnář          

Netaktní chování jisté ženy ve vaší blízkosti může mít mnohem větší dopad, než si dovedete představit. Intriky a manipulace jsou znát především na pracovním poli. Kolegyně nejspíš nedokážou překousnout, že se jim v kariéře nedaří tak jako vám.

Ryby  

Harmonické zázemí je pro vás důležité nejenom v soukromí, ale i na pracovní půdě. Vyzdobte si kancelář fotkami blízkých, kupte si nový hrnek na kávu nebo si zažádejte o pohodlnější kancelářskou židli. Díky takovým drobnostem podáváte skvělé výkony.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.