Horoskop na středu 20. září: Dnešní odpoledne bude přesně podle vašeho gusta

Beran

Domácí půda stále nehlásí vhodné podmínky pro jakékoliv novoty. Na něco se hodně těšíte, ale vaše příbuzenstvo to vidí jiným úhlem pohledu. Vykřesejte ze sebe maximální toleranci a dopřejte jim čas, aby to vstřebali. Nějaký den navíc už vás nezdrží.

Býk    

Ve společnosti je o vás velký zájem, ale Býci si raději užívají tepla rodinného krbu. Ačkoli se známí předhánějí v jedné lákavější pozvánce za druhou, nejspíš vás k zábavě nezlákají. Cítíte, že teplé ponožky a oblíbené jídlo vám udělají lepší službu.

Blíženci          

Baví vás všechno, co vám pomáhá vzdálit se od stereotypu. Zatímco v lásce a volnočasových aktivitách si můžete experimentování dovolit, na pracovišti vsaďte na osvědčené postupy. Nedaří se vám tak, jak byste si přáli, a vedení na to rádo poukazuje.

Rak    

Hlavu vzhůru, milí klepeťáčci! I když se vyskytne několik komplikací, dokážete je vyřešit s originalitou sobě vlastní. Pokud se týkají mezilidských vztahů, nepoužívejte žádné přetvářky. Jste dobří divadelníci, ale tentokrát se po vás žádá přirozenost.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ŘÍJEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Milí Lvíčci, jste stále bez ideálního partnera či partnerky? Potom se uprostřed týdne porozhlédněte po sympatickém zrozenci Vah. Tentokrát vás pojí víc než jen stejný odpolední program. Osudové setkání se týká i vás, kteří nejste v lásce spokojení.

Panna 

Milé Panny, aktuální hvězdné klima je jako stvořené pro nalezení spřízněné duše. Pokud máte pocit, že stávající partner či partnerka nejsou tím, kdo by po vašem boku zestárl, přestaňte s ním ztrácet čas. Rozchod vám uvolní ruce pro nové seznámení.

Váhy  

Singles vyhlíží příhodný den pro seznámení s osudovým mužem či ženou! Sama Venuše ve znamení Lva vám pošle do cesty ideální kandidáty, stačí se jen ve správný čas vyskytovat na správném místě. Byla by škoda, kdybyste se zapomněli v práci.

Štír     

Pokud hodláte s protějškem budovat společnou budoucnost, je čas promluvit si, co od ní očekáváte. Budete překvapení, nakolik se vaše představy liší. Panika určitě není na místě. S trochou odhodlání na obou stranách dokážete najít rozumný kompromis.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Střelci si konečně přestanou nalhávat, že je všechno zalité sluncem. Svou situaci v lásce i zaměstnání vidíte v reálných barvách a dokážete se tomu přizpůsobit. Některé kroky jsou sice nepopulární, na druhé straně už nehodláte marnit drahocenný čas.

Kozoroh         

Dění na pracovní půdě jde tak trochu mimo vás. Myšlenkami se totiž vracíte ke svému miláčkovi a rodině. Středeční odpoledne slibuje program přesně podle vašeho gusta. Dvojnásobně to platí pro zadané Kozorohy s hříšnými nápady. Proměníte je v realitu.

Vodnář          

Středa slibuje příjemný program, pod nějž se podepíše energetický Mars a něžná Afrodité. Díky nim budete mít spoustu energie pro své troufalé milostné plány. Že jste zatím single? Nevadí, právě během odpoledne se situace může obrátit ve váš prospěch.

Ryby  

Druhá polovina týdne je stvořená pro změny v milostném životě. Pokud vám to se současným protějškem nefunguje, přestanete si lhát do kapsy. Nepomýšlíte ale na rozchod, pokusíte se skomírající partnerství přivést znovu k životu. Hvězdy jsou při vás.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.