Horoskop na středu 21. června: Venuše vám prohlubuje prožitky

Beran

Základem úspěchu vašeho dne je soustředění. S přemírou energie od letního slunovratu máte tendenci dělat na několika věcech najednou, což vám ovšem ubírá na pečlivosti. Snažte se všechny činnosti od sebe oddělit a dát jim vlastní čas!

Býk    

Přestože vaším hlavním zájmem je teď práce, dnes se otevřete zábavě! Potřebujete být více v pohybu než kdykoliv jindy, což s sebou nese expanzi v různých aktivitách, cestách a nejrůznějších zájmech. Mohli byste zkusit i to, co jste nikdy nezkusili.

Blíženci          

Dnes nemáte svůj den, milí Blíženci. Ale nezoufejte, i ten se dá přežít v pohodě. Pokud je to trochu možné, raději si vezměte volno. Venuše ve Lvu totiž přeje péči o zevnějšek, a tak byste si mohli tento den užít lépe na nákupech, kosmetice nebo v posilovně.

Rak    

Cítíte se ukřivdění? Pokud se některému z vašich lenošivých kolegů daří lépe než vám, neutápějte se v sebelítosti a raději přemýšlejte nad tím, co dělá jinak. Jste velmi pracovití, ale možná vám chybí schopnost prezentovat své výkony. Změňte to!

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Po citové nebo sexuální stránce dnes rozhodně strádat nebudete! Venuše ve vašem znamení vám velice přeje a intenzivně prohlubuje vaše prožitky. Zadaní, dejte si pozor o letním slunovratu na flirtování, hvězdy dnes s vámi hrají nečistou hru.

Panna 

Měli byste si dnes udělat přehled ve svých financích. Máte správně nastaveny služby na vašich účtech? Neplatíte někde zbytečné poplatky? Zvládáte splácet půjčky? A co pojištění? Spoření? Udělejte si seznam všech svých používaných finančních produktů.

Váhy  

Sice si nemůžete finančně vyskakovat a rozhazovat peníze na všechny strany, ale na druhou stranu to zase není tak strašné, jak se může zdát. Žádné přehnané uskromňování vám nehrozí a s rozumem si můžete dopřát i drobné radosti nad rámec rozpočtu.

Štír     

Jste otevřené hlavy, naplno připravené vstřebávat další a další informace nebo vědomosti. Ať už se rozhodnete rozšiřovat si obzory na delších cestách do zahraničí, nebo ve vzdělávacích institucích, rozhodně vám Slunce, které dnes vstupuje do Raka, přeje.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaší finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Máte pocit, že dnes nejste příliš kolektivní typ, protože zažíváte samé problémy a střety. Ale ve skutečnosti jde jen o dvě znamení, která vás neuvěřitelně rozčilují – zrozenci Blíženců a Panny. Pokud eliminujete je, zbavíte se většiny nepříjemností.

Kozoroh         

Po příchodu do práce budete mít dojem, že se něco děje. Vaše intuice vám neomylně signalizuje, že se jedná o vás a o vaše schopnosti. Ty jsou už delší dobu kladně hodnoceny a teď se zdá, že se zanedlouho dočkáte i zaslouženého postupu směrem nahoru.

Vodnář          

Slunce, které dnes vstoupí do Raka, se spojí s hvězdami, aby společnými silami posílili vaši vitalitu a elán. A opravdu se jim daří. Od rána se cítíte neporazitelní a nikdo si na vás nepřijde. Ani nejsložitější úkol vás nezdolá a dovedete se blýsknout!

Ryby  

S někým vám dnes bude opravdu dobře a vůbec nebude záležet na tom, zda to bude váš kolega, šéf nebo podřízený. Najdete společnou řeč, a dokonce si porozumíte i beze slov. Doma naopak mohou některé věci mírně skřípat a nebudou to bohužel jenom dveře.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.