Horoskop na středu 21. února: I šéf má nárok na špatnou náladu

Beran

Energie Slunce žene nejen dnes, ale v celém tomto období, věci do obrátek a váš život nepostrádá potřebný spád. S pomocí této energie můžete dosáhnout úspěchu v mnoha oblastech. Vaši pomoc by však jistě uvítali i lidé, u kterých vše není tak růžové.

Býk    

V únoru se co nejvíce snažte vyhýbat lidem, kteří jsou přehnaně pesimističtí a šíří kolem sebe negativní energii. Dnes s někým takovým budete muset jednat tváří v tvář. Nenechte si zkazit den. Vyzařujte klid a vnitřní pohodu, to je nejlepší obrana.

Blíženci          

I když dnešní den nepřinese žádné výraznější změny, nemusíte vůbec zažívat nudu. A také žádné lenošení! Hledejte si sami nějaké aktivity. Pusťte se jednoduše do restů, které stále odkládáte a nechce se vám do nich. Jednou pro vždy se jich zbavte.

Rak    

Dnes budete středem pozornosti. Všímejte si, jak si vás lidé prohlížejí. Disponujete totiž velkým osobním kouzlem a charisma z vás doslova stříká. Jestli jste single, zvedněte hlavu a usmívejte se. Máte skvělou šanci najít nový okouzlující protějšek.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA BŘEZEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím, už prvním jarním měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Milujete luxus a rádi utrácíte, v únoru ale musíte hospodařit s penězi s rozumem. Saturn v Rybách vám však neustále líčí do cesty pasti a výjimkou není ani dnešek. Zalíbí se vám dost drahá věc, kterou chcete za každou cenu. Ve vlastním zájmu odolejte.

Panna 

V tomto měsíci je Venuše hodně zachmuřená a na vaše znamení se dost mračí. Její vliv pocítíte zejména dnes a v příštích několika dnech. Bude těžké se s kýmkoliv domluvit, mrzutosti vás čekají na pracovišti, v partnerském vztahu i v rodinném kruhu.

Váhy  

Těm, kteří vlastní pozemky spolu s dalšími členy rodiny a příbuzenstva, dnešek přinese nutnost rozhodnout se o jejich případném prodeji. Bude to emotivní záležitost a brzdit ji budou někteří starší členové rodiny. Připravte se na vleklejší jednání.

Štír     

Dnes vás ovládne pocit, že váš nadřízený či jiný manažer na vás vidí jenom samé chyby. Nevšímejte si toho a pracujte, jak nejpilněji dokážete. Nenechte se zkrátka vyrušit, zachovejte klid. Také váš šéf je člověk s nárokem na občasnou špatnou náladu.

TAROT PŘÁNÍ
Pokud máte své tajné přání a chcete vědět, zda se vám vyplní, pak neváhejte a vytáhněte si své 3 karty teď!

Střelec

Od počátku týdne se zatím v práci rozhodně nenudíte. Není to však kvůli pozitivním událostem. Vztahy na pracovišti jsou narušené, plnění úkolů se opožďuje a nadřízení jsou nervózní. Dnes se zkuste nad vše povznést, začíná toho na vás být trochu moc.

Kozoroh         

Pokud dnes využijete svou schopnost inteligentní a kultivované komunikace, očekávejte úspěch. Klidně se můžete pustit do sepisování důležitého dokumentu, zajít na pracovní pohovor či vyřídit nepříjemný telefonát. Přinese to pokrok na mnoha frontách.

Vodnář          

Podle Venuše, která je ve vašem znamení, je teď vhodný čas, abyste investovali do svého vzhledu. Projděte si obchody, obměňte šatník, zajděte si k holiči, a pokud máte i to kilo navíc, navštivte výživového poradce a kupte si permanentku do fitka.

Ryby  

Někdo na vašem pracovišti má silně přebujelé sebevědomí a poslední dobou to dává všem najevo. Jeho arogance vás rozčiluje a dělá vám potíže zůstat v klidu. Pokud to už opravdu nemůžete vydržet, usměrněte kolegu slušně a neklesněte na jeho úroveň.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.