Horoskop na středu 22. května: Dejte si pozor na svoje zdraví

Beran 

Budete poslem dobrých zpráv. Pro vašeho partnera získáte nečekaně něco, po čem už dlouho touží. Uděláte mu tím ohromnou radost. Poštou nebo telefonicky obdržíte zprávu, která zahýbe vaším životem. Dostanete od vlivné osoby nabídku, jež se neodmítá.

Býk    

Při běžném nákupu se potkáte s člověkem, kterého jste dlouho neviděli. Pozve vás okamžitě na schůzku, která pro vás bude hodně důležitá. Známý na vás vytáhne několik let starou záležitost. Dostanete ultimátum a to vás donutí k zásadnímu rozhodnutí.

Blíženci          

Jestli máte v úmyslu investovat do něčeho, co se vám zdá perspektivní, přece jen byste se měli nejdřív informovat u toho, kdo o podobných věcech něco ví. Vaši příbuzní budou ustrašení a nedokážou vám objektivně poradit. Mohli byste o něco přijít.

Rak    

Přiznejte si, že máte sklon vidět svět spíš v růžových barvách. To by se vám mohlo vymstít v profesní oblasti. I když si to nemyslíte, máte kolem sebe pár ambiciózních jedinců, kteří budou bez jakýchkoli skrupulí schopní navést vás nesprávným směrem.

VELKÝ ČERVNOVÝ HOROSKOP!
Přečtěte si, co vás čeká příští měsíc!

Lev     

Váš sourozenec se dostane do nesnází a vás to natolik rozhodí, že dokonce zapomenete, že jste s ním ještě nedávno měli nějaký spor. Osoba, s níž se znáte jen krátce, vás velmi překvapí. Odhalí vaše přání a potřeby a udělá všechno, aby se vyplnily.

Panna 

Stojí před vámi závažné rozhodnutí. Buď zvolíte kariéru, nebo milostný život podle svých představ. Obojí není právě teď možné. Nepočítejte s tím, že někdo řekne A nebo B za vás. Teď se ukáže, jestli jste opravdu silná osobnost. Překvapíte sami sebe.

Váhy

Někteří známí vás zklamou, když dají přednost penězům před přátelstvím. Berte to ale z jiné stránky: teď se jasně ukáže, kdo vám stojí za pozornost. Hned dnes zorganizujte nějaký netradiční večírek. Budete se skvěle bavit a mezi dobrými lidmi pookřejete.

Štír

Hvězdy vám budou velmi přát, co se materiálního zajištění týče. Dejte si však pozor na svoje zdraví, příliš s ním hazardujete. Pokud si vezmete k srdci výtky svého protějšku a uděláte něco se svou prchlivou povahou, prospěje to vám i vašemu vztahu.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Ve vlastním zájmu nechte domluvit svého přítele, který vám bude nadšeně vyprávět o příležitosti k investici, jež se mu naskytla. To, co dokáže on, umíte přece taky! Pokud bude třeba vložit do akce rodinné finance, poraďte se ale určitě s protějškem.

Kozoroh

Obětujete se dneska pro druhé a najdete v tom své vlastní štěstí. Zmizí dokonce mindráky, které vám dosud dělaly ze života hotové peklo. Nadcházející léto vám přinese do života příjemnou změnu. Úplně rozkvetete, což neujde ani vašemu okolí.

Vodnář          

Můžete se těšit na překvapení, někdo vám udělá radost krásným dárkem. Dostanete buď model, jímž se vám vyloženě trefí do vkusu, nebo předmět, po kterém dlouho vzdycháte. Pamatujte však, že je v životě vždycky něco za něco. I tohle je ten případ.

Ryby  

Znovu navážete kontakty se starými známými, které úplně náhodně potkáte někde na úřadě. Padnete si i po letech pěkně do noty. Nezvěte je ale hned k sobě domů. Bude lepší, když se nějaký čas budete stýkat na neutrální půdě. Zajděte třeba do kavárny.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.