Horoskop na středu 23. srpna: Slunce vstupuje do Panny, dejte si pozor

Beran

Můžete si být jistí, že se vaše vyzkoušené pracovní postupy ještě nezačnou míjet účinkem. Měli byste se ale začít chovat seriózně. Zdržte se před svými nadřízenými jakékoliv kritiky či nejasných narážek. Budete-li se chovat předvídatelně, vše bude ok.

Býk    

Ve vašem pracovním klanu se musíte hodně přizpůsobovat. Jestliže jste typickým zástupcem svého znamení, pak co si vezmete do hlavy, budete chtít uskutečňovat, a zvláště co do otázky investic byste se mohli s ostatními spolupracovníky nehezky pohádat.

Blíženci         

Měli byste myslet na své věrné kolegy, kteří jsou vašeho přátelství opravdu hodni. Ale když se podíváte do svého okolí, zvláště na vaše známé, pak si říkáte, že maximálně mají snahu zabezpečovat sami sebe a jinou motivaci u nich těžko vykřešete.

Rak    

V práci se vám daří zejména nyní, protože není třeba soutěžit, dodržovat přesné plány a vykazovat stále stejné výsledky. Pokud si ve svém království můžete tedy konečně sami vytvářet podmínky, které budou sloužit vám i ostatním, pak se domů těšíte.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Slunce opouští vaše znamení Lva a vstupuje do Panny. Musíte si dát pozor, abyste určitou věc v zaměstnání nepřehnali. Aby nedošlo k situaci, kdy pak budete muset přemítat, zda ještě máte zaměstnání, nebo už patříte k hledajícím nového uplatnění.

Panna 

V oblasti vaší pracovní činnosti se vám daří nadprůměrně, a tak máte dobrý základ pro další aktivity. Budete oblíbení, kamkoliv přijdete, protože umíte s lidmi jednat na rovinu a ti si toho cení. Všude si najdete příznivce a spolupráce se nevylučuje.

Váhy  

Vaše dobrá nálada nebude pocházet z vašeho zaměstnání, kde to kvůli novému přílivu brigádníků poněkud skřípe, ale spíše z oblasti milostné a rodinné. V mnoha případech se projeví rodinná sounáležitost. Vaši příbuzní vám pomohou, jak jen budou moci.

Štír     

Jestliže se rozhodnete začít podnikat a bude vám chybět určitý obnos, zkuste napřed promyslet, zda ho nepůjde získat nějak jinak než půjčováním. Slunce vstupující dnes do Panny hlásí možné problémy ve finanční oblasti a možností máte více než dost.

TAROT SPŘÍZNĚNÝCH DUŠÍ
Nakoukněte do tajů vašich vztahů! Nečekejte a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Střelec

Ve vašem zaměstnání bude dostatek vlivných a štědrých zákazníků, kteří vám budou ochotní platit nadstandardně. Samozřejmě bude záležet i na vás, jestli budete ochotní jednotlivé osoby vhodně oslovit a zaujmout. Ale máte kouzlo osobnosti, tak se podaří.

Kozoroh         

V oblasti vaší práce vám při dnešku jisté věci nepůjdou příliš pod nos. Navíc si nebudete chvílemi jistí už ani tím, že vám vyhovuje současné bydliště, město, životní prostředí. Vaše nároky nejsou malé, ale nebudete s to se nad některé věci povznést.

Vodnář           

V zaměstnání budete pečovatelsky zaměření. Vlivem Slunce, které se dnes přesune do Panny, budete všechno řešit z pohledu humánnosti a rovných šancí. Nyní byste navrch mohli získat zakázku, o které se vám ani nesnilo, a přiberte do týmu co nejvíce kolegů.

Ryby  

Při dnešku vám dobrá nálada v práci otevře nejedny dveře, naštěstí nikoliv směrem ven a s výpovědí v kapse, ale přesně naopak. Finanční ukotvení vzájemných potřeb vás také zahřeje. Navíc ze svého optimismu budete čerpat sílu pro hovory s kolegy.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.