Horoskop na středu 25. října: Hvězdná konstelace vám otvírá záhadné možnosti

Beran

Aktivní jsou záležitosti ohledně nějaké vaší tvůrčí činnosti nebo zájmů vašich dětí. Rovněž jde do popředí milostný vztah. Planetární energie vám dávají však schopnost, abyste je originálním způsobem orientovali jiným směrem. A práci dnes nechte spát.

Býk    

Ve středu vsaďte na svou vrozenou trpělivost a zakousněte se do toho, co je pro vás skutečně důležité. Životní priorita může dostat nový směr a vítr do plachet. Posunout se můžete profesně i osobně, nebojte se vzdělání ani inspirativních setkání.

Blíženci          

Pozornost se stáčí ke kamarádům, díky nimž může život Blíženců nabrat nečekaný směr a podobu. Telefonát nebo snahu o setkání proto přijměte s nadšením. Váš vládce Merkur slibuje také finanční výhodu z překvapivých zdrojů a máte hned důvody k oslavě.

Rak    

Milí Ráčci, co můžete během středy očekávat? Většina dne je poznamenána touhou po prestiži a snaze zrealizovat tajné sny. Máte pocit, že žádná překážka není tak vysoká, abyste ji nedokázali zrealizovat. Jen pozor na jedince narozené v Býku.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude vaším věrným průvodcem celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Luna aktuálně působí na daleké cesty i kariérní záležitosti. Pokud se tyto dvě podmínky spojí, nedají Lvům spát. Určitě nepodceňujte žádnou příležitost, jaká se dnes otevírá. Může jít o služební cestu nebo vzdělání v zahraničí. Překročte svůj stín.

Panna 

Zesílená konstelace Merkuru vám otevírá překvapivé možnosti. I blížící se úplněk v Býku slibuje odpověď v jisté velmi důležité záležitosti. Rozesílali jste životopisy potenciálním zaměstnancům nebo se hlásíte k dalšímu studiu? Pak bedlivě prohlédněte schránku.

Váhy  

V zaměstnání jste koncepční a neztrácíte vlastní tvář, ať se děje, co se děje. Podle hvězd sice nedostanete nic zadarmo, ale nemusíte se obávat ani nepříjemných překvapení. Pochopíte-li smysl svého aktuálního jednání, všechno půjde jako po másle.

Štír     

V práci ze sebe vykřešete maximální dávku nadhledu, díky němuž si nebudete brát k srdci každou malichernost. Těch se během dne objeví hned několik, ale jen špetka stojí za pozornost. Ostatně, nejste na to sami, kolegové by se měli zapojit.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v listopadu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Snažte se nemyslet na peníze ani postavení. Nesoustřeďte se na to, co by vám řekli druzí lidé. Uzavřete se do svého nitra a konejte podle toho, co vám radí vlastní intuice. Díky ní si budete jistí v kramflecích, ať jde o kariéru, nebo milostný život.

Kozoroh         

Merkur ve Štíru se snaží zklidňovat rozjitřenou atmosféru na pracovišti. Nadřízení sice mají svoje mouchy, ale nebudou se vás dotýkat tak jako v předchozích dnech. Konečně máte prostor pro vlastní projekty a nikdo nerozhoduje, jakým způsobem je máte řešit.

Vodnář          

Nejspíš vás znervózňuje tempo, jakým se dobíráte svých cílů. Očekávali jste rychlejší vývoj, ale hvězdy si dávají načas. Mějte na paměti, že důležitá už je sama cesta, nikoliv cíl. Vychutnejte si každý sobotní krok na maximum a nikam nespěchejte.

Ryby  

Obvykle nemáte problém se zdravou sebejistotou, ale tentokrát je sebedůvěra Rybek podrytá. Stačí k tomu jedno slovíčko, které si vyložíte jinak. Hlavu vzhůru! Náročné období se pomalu chýlí ke svému konci a při pohledu zpátky se tomu budete smát.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.