Horoskop na středu 26. dubna: Držte dnes jazyk za zuby

Beran

Čeká vás hektický den. Jak v zaměstnání, tak i v domácnosti dnes budete v jednom kole. I když se neradi spoléháte na ostatní a snažíte se o vše postarat sami, neváhejte požádat o pomoc. Vyhnete se stresu a budete se věnovat důležitým záležitostem.

Býk    

Jste soutěživí a nová konkurence v zaměstnání posadila laťku vysoko. Vy se však rozhodně nenecháte zastrašit a nový kolega vás naopak vybičuje k ještě lepším výkonům. Díky vaší pracovitosti a schopnosti rychle se učit předhoníte veškerou konkurenci.

Blíženci          

S příchodem jara jste plni energie a motivace. Všechno klape podle plánu a vy máte tisíc důvodů, proč se sebou být spokojeni. Zahoďte za hlavu nepodstatné maličkosti a přestaňte se trápit. Užijte si pozornost okolí, vaše sebevědomí bude na vrcholu.

Rak    

Jste nervózní ze vstupního pohovoru? Je přirozené, že cítíte nejistotu, věřte však, že rozhodně nejste jediní. Vsaďte na přirozenost a snažte se uvolnit. Svým neodolatelným charisma a sebevědomím si na svou stranu získáte kohokoliv.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Nabídka na nové zaměstnání pro vás bude opravdovou výzvou. Přestože vás trápí určité nejistoty ohledně vašich schopností či představ o práci, neváhejte a nepromarněte výjimečnou šanci. Jste velmi talentovaní a pracovití, nemusíte se bát neúspěchu.

Panna 

Je váš nadřízený klasickou ukázkou arogantního člověka, který rychle nabyl moci a stouplo mu to do hlavy? Přestože vás bude šéfova namyšlenost dohánět k šílenství, ovládnete svůj vztek a budete ignorovat hloupé poznámky. Vyhnete se tak komplikacím.

Váhy  

Vaše energie se zdá být nevyčerpatelná. Přestože jste plni nadšení do práce, ušetřete si trochu sil a schovejte si je na večer se svými blízkými. Po dlouhé době se opět sejdete a společně strávíte pohodové chvíle. Upevněte vztahy se svou rodinou.

Štír     

V situaci, která dnes nastane, pochopíte, že nemá cenu se hádat. Obzvláště pokud dojde k nedorozumění mezi vámi a nadřízeným, bude lepší držet se zpátky. Zvýšený hlas a ostrá slova by vše zhoršila. Držet jazyk za zuby bude stát mnoho sebeovládání.

TAROT FINANCÍ
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty a tarot vám řekne vše o vaši finanční situaci! Štěstí přeje připraveným!

Střelec

Je váš vztah v začátcích? Užívejte si období zamilovanosti, zároveň však nezapomínejte na to, že pokud chcete vybudovat dlouhodobý vztah, je třeba stavět jej na pevných základech. Dnes svému novému partnerovi dokážete, že jste hodni jeho důvěry.

Kozoroh         

Příležitostí k menším dohadům a sporům budete mít opravdu požehnaně, chuť se do nich pouštět však už nikoliv. Rýpavé poznámky kolegy, který se vás za každou cenu snaží vyprovokovat, budete ignorovat. Je to nejlepší způsob, jak se ho rychle zbavit.

Vodnář          

Kdo neriskuje, nevyhrává. Je naprosto pochopitelné, že po zkušenostech z minulosti jste v oblasti lásky opatrní. Otevřít své nitro partnerovi a vložit do něj důvěru vyžaduje velkou dávku odvahy. Tentokrát však risk stojí za to! Naleznete štěstí.

Ryby  

Vaše finanční situace nebyla poslední dobou právě ideální. Před časem zavedená opatření se však konečně začnou projevovat a věřte, že se opět všechno vrátí do normálu. Situace, která nebyla právě příjemná, se pro vás stane velkou životní zkušeností.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.