Horoskop na středu 27. března: Ve financích se blýská na lepší časy

Beran 

A je to tady. Váš šťastný den, kdy si můžete dělat, co jen budete chtít. Všechno se podaří! Navíc královna lásky Venuše vám přináší příslib dnů, které patří mezi nejromantičtější v roce. Objekt vašeho zájmu krouží ve vašem éteru už v těchto dnech.

Býk    

Dnes je den k zamyšlení. Dejte se do klidu. Pohroužit se sami do sebe a přemýšlet je důležité pro váš další rozvoj. Možná ve vás přehodnocování postojů vyvolává chaos a můžete být podráždění. Nevyvolávejte zbytečné problémy a neobtěžujte své okolí.

Blíženci          

Ve financích se blýská na lepší časy, milí Blíženci. Jupiter s Venuší jsou rozumní strážci a moc dobře vědí, že si mohou dovolit vám dokonce popustit uzdu. Investice do zařízení bytu nebo auta si však nechte na konec měsíce. Zatím se rozhlížejte.

Rak    

Vaše konto konečně získává na objemu. Bylo načase. Dřete do úmoru, a zatím k vám hvězdy moc štědré nebyly. Jako nejvhodnější pro investice se jeví všechno, kde uplatníte svůj jemný vkus a eleganci. Zvýrazní to vaši osobnost a přivede další nabídky.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Jste Buvol, Pes, nebo Krysa? Přečtěte si, co vám přináší východní astrologie tento týden!

Lev     

Poslední novoluní vám přineslo výzvu k sebezdokonalování. Už jste ji přijali? Nemáte teď silné období pro milostný život ani kariéru, a tak se hodí využít volný čas a rozšířit si vzdělání. Hvězdy naznačují cesty, mohly by se vám hodit cizí jazyky.

Panna 

Pokud se budete trochu snažit, může přijít velmi radikální úspěch ve vaší kariéře. Právě v těchto dnech je třeba prosadit se se svou kreativitou. Inženýři, projektanti a vy, kdo pracujete se dřevem, kovem nebo keramickou hlínou, máte otevřeny dveře k úspěchu.

Váhy

Napětí, které se začíná doma objevovat, je trochu způsobeno vámi. Více energie vkládáte do pracovních záležitostí, což se může občas odrážet v určitém nepochopení v rodinném kruhu. Toužíte po přátelském sepětí se všemi milovanými. Co s tím uděláte?

Štír

Dnes držte jazyk za zuby. Máte pocit, že všechno víte nejlépe, ale vůbec to nemusí být pravda. Problém je, že máte tendenci všem dávat své rozumy najevo. Můžete vás později dost mrzet, pokud řeknete kolegovi nebo šéfovi něco hrubého nebo netaktního.

ZENOVÁ ZAHRÁDKA! Originální dárek!

Střelec

Nejste ten typ zaměstnance, který by se rozklepal strachy při představě nenadálé služební cesty. Vás naopak přesně tohle láká! Nečekané dobrodružství dokáže oživit váš život a přinést nesčetné radosti. Vašim nadřízeným se tato vlastnost velmi líbí.

Kozoroh

Pokud sháníte zaměstnání, nevzdávejte se při prvním neúspěchu! Hledání práce je stresová záležitost a brzy můžete mít pocit, že musíte vzít první místo, které se vám nabídne. Nesnižujte však své nároky! Merkur s Marsem vám nakonec přinesou úspěch.

Vodnář          

Dnes nemáte svůj den, milí Vodnáři. Neplánujte si náročný program, nezačínejte nic nového, nepouštějte se do diskuzí, neriskujte. Dělejte, že neexistujete, a bude vám líp. Doma si vyndejte knížku nebo film a užijte si pár hezkých chvil sami se sebou.

Ryby  

Přátelský Merkur násobí váš intelekt, chytré Rybky. Zásobuje vás množstvím skvělých nápadů. To je pro vaši profesi výborná devíza. Řiďte se intuicí a zdravým selským rozumem, protože logika je dominantou při řešení nejrůznějších pracovních postupů.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.