Horoskop na středu 27. prosince: Nehodláte se před nikým přetvařovat

Beran

Dnešní úplněk v Raku osvětlí záležitosti týkající se rodiny a vašeho zázemí. Pod jeho vlivem můžete začít probírat plány, které hodláte se svými nejbližšími v novém roce naplnit a i věci, které jste odkládali. Pokud možno se snažte dojít ke kompromisu.

Býk    

Díky svátečnímu úplňku se dnes může objevit nečekaná příležitost k vašemu vzdělávání či jiné formě sebezdokonalení. Zkuste se jí chopit, může vám přinést užitek. Aktivní diskuze s někým, koho znáte, vám také může přinést důležité poznatky.

Blíženci          

Úplněk ve znamení Raka vám může přinést dlouho očekávanou informaci, týkající se vašich financí. Mohli byste jeho vlivu využít i pro sestavení finančního plánu na příští rok. Takto vytvořeného rozpočtu se pak držte a budete spokojeni.

Rak    

Po náročných dnech plných návštěv budete potřebovat trochu klidu a odpočinku. Naštěstí vám to nikdo nebude mít za zlé a vy budete moci strávit den v posteli náruživým nicneděláním. Bude to pro vás natolik příjemné, že se to rozhodnete dělat častěji.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2024. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Lev     

Měsíční svit ozáří při dnešním úplňku něco z vaší minulosti. Může jít o něco, co jste považovali za dávno vyřešené - bude to vztah nebo skrytá záležitost. Budete se jí podle všeho muset zabývat aspoň v myšlenkách. A bude to dost emotivní.

Panna 

Nemáte na nikoho náladu a ani se před nikým nehodláte přetvařovat. Díky tomu v rodině dostanete nálepku morouse, ale bude vám to srdečně úplně jedno. Raději budete mít svůj program, i když s touto nálepkou, než se nutit do něčeho na co nemáte chuť.

Váhy  

Jako každý úplněk bude mít i ten dnešní vliv na vaši psychiku a vyvolá intenzivnější emoce a zvýšené prožívání všech situací. Obklopte se lidmi, které máte rádi. Dělejte to, co vás těší a uvařte si dobrý bylinkový čas. Náladu zlepší i kniha či film.

Štír     

Z organizačně náročných situací dnes vybruslíte jedině díky své výborné výřečnosti. Nic totiž nepůjde tak, jak jste si to naplánovali. Vadit vám to ale příliš nebude, jelikož vzrušení a adrenalin milujete. Večer strávíte ve společnosti svých přátel.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v prvním měsíci nového roku těšit? Zjistěte to již nyní s vaším lednovým měsíčním tarotem!

Střelec

Pod vlivem račího úplňku bude docházet ke zvýšenému setkávání s lidmi. To je dobře, protože mezi nimi můžete potkat nové přátele, obchodní partnery i novou lásku. Budete se cítit jako ryba ve vodě díky tomu, že vám planety propůjčují umění slova.

Kozoroh         

Středa nebude pro svou náročnost zrovna ideální pro psychiku, ale nemusíte zoufat. Oporu naleznete ve svém protějšku či přátelích a toho si budete nesmírně vážit. Dojte vám díky tomu, že kolem sebe máte lidi, na které se můžete vždy spolehnout.

Vodnář          

Úplněk v Raku vám zřejmě velmi jasně ukáže důležitost odpočinku po každodenní namáhavé práci. Je přitom jedno, jestli pracujete manuálně nebo se živíte intelektuální činností. Neúprosně vám také odhalí, jak bytostně nesnášíte stereotyp, všednost a rutinu.

Ryby  

Díky úplňku se zaměříte na tvůrčí záležitosti. Budete mít chuť vytvořit něco, co udělá radost nejenom vám, ale také ostatním. Do centra pozornosti se dostanou také vaše ratolesti, tak se jim věnujte a zajímejte se o všechny jejich problémy a radosti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.