Horoskop na středu 28. června: Merkur komplikuje komunikaci

Beran

S blížícím se koncem měsíce cítíte podporu ze strany rodiny i přátel. To vám pomáhá oprostit se od negativních emocí, které vás ještě v nedávné době přepadaly, a můžete na svůj život nahlížet s větší objektivitou. Dnes toho využijte k řešení starého problému.

Býk    

Merkur, který včera přešel do Raka, vám v těchto dnech znepříjemňuje komunikaci. Ta je přitom klíčem k otevření dveří v mnoha oblastech. Nesnažte se lámat věci přes koleno, vaše vyjadřovací schopnosti nejsou teď na výši a docházelo by ke sporům.

Blíženci          

Dnes vás to potáhne k tvůrčí činnosti. Zaměřte se na to, na co máte vrozený talent. Máte dnes totiž příležitost přivést na svět dokonalé dílo. Nebojte se ani pouštět se do nových věcí, i tam budete velmi zruční a výsledkem nadchnete okolí i sami sebe.

Rak    

Dnes se vám podaří zabojovat s více věcmi najednou. Rozdíl bude jen v tom, jakým způsobem dospějete k řešení. Některé půjdou hladce a vychutnáte si pocit vítězství, jiné jsou předem prohranou bitvou. Nenechte se strhnout k emotivní výměně názorů.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaší dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Lev     

Snažte se dnes nezklamat svého šéfa, bude vás pozorovat bedlivěji než jindy. Má totiž v plánu vám brzy nabídnout výhodnější podmínky nebo vyšší kompetence. Potřebuje si však ověřit, že to bude správný krok, tak budete nějaký čas pod drobnohledem.

Panna 

Dnes konečně zavládne pohoda a můžete se zamyslet nad svým vzděláváním. Neškodilo by zaplatit si letní jazykový kurz anebo se přihlásit v druhém kole na vysokou školu. Nikdy není pozdě začít na sobě pracovat. Promyslete si to, není to ztracený čas.

Váhy  

Vašemu znamení tyto dny propůjčují mimořádnou přitažlivost a Venuše ve Lvu přeje hlavně nezadaným. Ti tak mohou snáze najít nového partnera. Ani dnes nic nepodceňujte, snažte se působit přívětivě a mile. Kyselým obličejem si odradíte všechny nápadníky.

Štír     

Prosazujte nyní své zájmy. Máte dostatek síly i vůle k uskutečnění svých plánů. Všechny překážky lehce zvládnete a dnešek vám jich moc do cesty nepřinese. Navíc najdete podporu také u lidí okolo vás. Nebojte si klást vysoké cíle, dosáhnete na ně.

MĚSÍČNÍ TAROT NA ČERVENEC!
Zajímá vás, na co se můžete v červenci těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Budete dnes řešit věci související s cizinou. Nezapomeňte, že ať už půjde o práci, anebo o soukromé záležitosti, ke každém podpisu důležitých listin je vhodné přizvat kvalitního právníka. I když to bude dražší, předejdete tím budoucím problémům.

Kozoroh         

Náročnější období ve vás vyvolává váš zvláštní smysl pro humor, pomocí kterého bojujete s těžkostmi. Dnes to způsobí menší problémy, někteří lidé totiž nejsou schopní rozlišit, kdy žertujete a kdy mluvíte vážně. Važte více svá slova a kontrolujte se.

Vodnář          

I když se teď sami potýkáte se spoustou problémů, které vám připravují planetární vlivy, neztrácíte svou schopnost soucitu a empatie. Dobrým slovem i radou pomáháte i dnes lidem, kteří to potřebují. Tento milý rys vaší povahy lidé hodně oceňují.

Ryby  

Váš řečnický talent by vám dnes mohly závidět i hvězdy. Snadno si získáte lidi na svou stranu. Pokud tedy potřebujete něco vyjednat, využijte k tomu tyto příznivé okolnosti. Půjde to totiž mnohem snáze než jiné dny.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.