Horoskop na středu 28. prosince: Hvězdy přináší velké varování

Beran

Budete dnes v práci přemýšlet nad svou kariérou a plány na příští rok. Začínáte zvolna bilancovat, zda se vám v tomto roce povedlo to, co jste si přáli. Pokud ne, nebuďte smutní. Spíše pořádně zvažte, nakolik bylo reálně možné všechno zvládnout.

Býk    

Nějak vás v tyto dny deptá, že zatímco vy stojíte na místě a nemůžete stále naplnit své plány, většině lidí kolem vás se to daří. Zkuste se dnes podívat na to, jak ke svým přáním přistupujete a zda opravdu děláte úplně všechno, co udělat můžete.

Blíženci          

Planety vám nyní vnášejí do života trochu hektičtější tempo a neshody na rodinném poli. Útěchou vám může být, že podobná trápení mají teď i jiná znamení zvěrokruhu. Důležité je nejen dnes se nezabývat problémy více, než je nutné. Vy to zvládnete.

Rak    

Pokud chcete ještě něco do nového roku posunout pro vás výhodným směrem, máte nejvyšší čas a využijte k tomu všechny zbývající dny, včetně dneška. Dejte o sobě vědět, a to i tehdy, pokud víte, že se výsledku dočkáte až v příštím roce. Přijde to brzy.

MĚSÍČNÍ TAROT NA LEDEN!
Zajímá vás, na co se můžete v lednu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Je možné, že váš nadřízený bude dnes chtít, aby se vše důležité stihlo do konce roku. Zřejmě tak budete muset čelit poněkud hektičtějšímu tempu, což je po Vánocích trochu obtížnější než obvykle. Buďte klidní, vy to zvládnete skvěle. Jako vždycky.

Panna 

Dnes vás jen někdo tak nezaskočí. Budete mít schopnost jasného úsudku a snadno si dáte dvě a dvě dohromady. Přijde vám to vhod jak v práci, pokud tam dnes musíte být, tak i v soukromí. Věci vám půjdou snadno a zvládnete vše, co jste si naplánovali.

Váhy  

Dnešní den vám podle všeho přinese dobrodružství na různých frontách. Vítáte to, vlastně je vám jedno, o co přesně by šlo. Sami se proto nejspíš budete rozhlížet po tom, kde se co děje a rádi se aktivně zapojíte. Vyrazte třeba s přáteli na únikovku.

Štír     

Aktivita a sebejistota jsou dvě klíčové věci, které vám otevírají bránu k úspěchu. Takový přístup vám může pomoci také k finanční prosperitě. Dnes vám také může přijít příznivá zpráva z místa, které jste se v určité záležitosti nedávno navštívili.

ROČNÍ HOROSKOP NA MÍRU!
Tento horoskop bude Váš věrný průvodce celým rokem 2023. Zajistěte si již dnes lepší budoucnost!
Individuální zpracování podle přesného data a hodiny narození! Cca 50 stran A4, kvalitní knižní vazba, krásné provedení.

Střelec

Je skvělý pocit, mít planety na své straně. Dnes si říkáte, že je doslova k nezaplacení. Přitom jste si sami vědomi toho, že musíte přiložit ruce k dílu, protože vliv je jen podpůrná věc, o hlavní se musíte postarat sami. Chopíte se proto iniciativy.

Kozoroh         

Musíte si dnes zachovat při řešení nejen pracovních záležitostí stejný přístup ke všem zúčastněným stranám. Je to důležité, protože byste svým špatným odhadem mohli někomu ublížit. Pokud si zachováte objektivitu, dočkáte se také respektu okolí.

Vodnář          

Dnes dostanete příležitost předvést svůj organizační talent. Připravte se na velmi aktivní den, kdy všem ukážete, že jste obdařeni skvělými intelektuálními schopnostmi. Může se to být v práci nebo doma, ale na obou místech sklidíte zasloužený obdiv.

Ryby  

Jupiter v Býku vás varuje před tím, abyste své finance vydávali bez rozmyslu. I když vám momentálně nechybí, s podobným přístupem by se to brzy mohlo změnit. Ani dnes nepřestávejte být obezřetní a kontrolujte si, za co platíte a jak vám vrací peníze zpět.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.