Horoskop na středu 3. května: Planety dnes vyvolávají napětí

Beran

Najednou se pro vás jeví příznivý čas pro podpisy důležitých dokumentů a promýšlení projektů. Pokud hodláte do své firmy přijmout nové pracovníky, zaměřte se v této době na pohovory či výběrová řízení. Máte schopnost poznat ty pravé spolupracovníky.

Býk    

Jste pod ochrannými křídly samotného Slunce, jak potom nezazářit a neblýsknout se na finančním poli? Pokud už delší dobu přemýšlíte o podnikání, je nyní vhodný čas začít být na volné noze. Řádně si však promyslete, jestli je to opravdu váš velký sen.

Blíženci          

Nebojte se investovat do věcí, které mají vliv na prosazení vaší osobnosti, stejně tak jako do věcí, které vám působí potěšení. Toužíte například po šikovné sportovní výbavičce? Hvězdy doporučují, abyste si ji pořídili. Odříkání teď hoďte stranou!

Rak    

Vaše finanční stránka v těchto dnech vyznívá trochu náročněji. Peníze jsou ve vašem životě silným atributem a samozřejmě si potřebné finanční prostředky dokážete vydělat, nicméně v této době vás to stojí daleko více úsilí, než jste bývali zvyklí.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Lev     

Pokud se ucházíte o nějaké místo, po kterém už dlouho toužíte, a řeknou vám, že by vás v budoucnu zaměstnali, neváhejte a buďte s těmito lidmi v pravidelném styku. Sice se pravděpodobně vaše přání nevyplní hned, ale v budoucnu nebudete určitě litovat.

Panna 

Odmítáte si nasazovat růžové brýle a většinu věcí si ověřujete z důvěryhodných zdrojů. Nicméně i přes to vás pronásleduje určité napětí. Nabíráte si toho totiž na svá bedra víc, než je zdrávo, a pak nevíte, kam dřív skočit. Nejste přece supermani!

Váhy  

Pšenka vám teď tolik nekvete, nepříjemnou roli může sehrát i rivalita. Se svým pracovním nebo životním partnerem zaznamenáváte konflikty. Namísto žabomyších válek byste měli raději pořádně zapnout a myslet na zadní kolečka, energie k tomu máte dost.

Štír     

Nastává příznivý čas i pro umělecké zážitky, dárečky nebo investice do esoteriky. Užívejte si a nezatěžujte se řešením finančních kroků. Nenechte si toto období narušovat žádnými poradci, sjednáváním pojistek ani čekáním na bankovních přepážkách.

KOLÁČKY ŠTĚSTÍ
Oblíbené čínské koláčky v digitální podobě. Ochutnejte a nechte si říct nějaké moudro!

Střelec

Máte zvýšenou oblast myšlení, chápání, vzdělávání a poznání. Pokud přemýšlíte o investicích, nejvhodnější je právě do rozšíření vzdělání v některém z večerních kurzů nebo při rekvalifikaci. Nebojte, i když jste školu neměli rádi, teď si ji užijete.

Kozoroh         

Vaše domácnost je v těchto dnech charakteristická poměrně rušným životem. Hvězdy vyvolávají napětí mezi vámi a vašimi blízkými. Máte se svými nejbližšími rozdílný pohled na věci týkající se uspořádání domácího režimu a nejdůležitějších povinností.

Vodnář          

V těchto dnech můžete optimisticky počítat se ztučněním svého konta. Vhodné jsou pro vás aktivity v cizině, obchodování nebo jednání se zahraničními společnostmi. Pokud se k práci se zahraničím nechystáte, najděte si investici v oblasti vzdělávání.

Ryby  

Pracovní shon a hektické nasazení není zrovna voda na váš mlýn. Máte pocit, že jste vystaveni četným zkouškám. Na jednu stranu jsou vám v kariérní cestě házeny tak trochu klacíky pod nohy, do finále je však naznačena silná tendence k posunu vpřed.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.