Horoskop na středu 3. ledna: Nestresujte se, je to zbytečné

Beran

Také dnes naplno využijte tohoto příznivého období, kdy můžete ve svém oboru ukázat, že je nutné s vámi počítat. Pokud pracujete pro zahraniční firmu anebo jsou vaše aktivity jinak svázány se zahraničím, máte nyní velkou šanci dosáhnout úspěchu.

Býk    

Vaše sebedůvěra bude tím, co dráždí určité lidi ve vašem okolí. Sami jí mají nedostatek a vaše sebevědomí je pro ně jako příslovečný červený šátek, který dokáže vyprovokovat býka v aréně. Dnes se sice projeví, ale vy si z nich vůbec nic nedělejte.

Blíženci          

Jste dnes jako uragán. Zatímco většina vašich kolegů je po svátcích vstupem do běžného života poněkud otrávená, vy jste k nezastavení. Nejspíš si vysloužíte poznámky o tom, že byste měli vzít práci i za ostatní. Dostatek elánu byste na to vážně měli.

Rak    

Přestaňte se šťourat v každém slově, které kdo okolo vás pronese. Hvězdné konstelace vám poněkud pocuchaly nervy. Máte tendence být vztahovační a dávat věcem jiný smysl, než skutečně mají. Zbytečně se stresujete.

NEJROZSÁHLEJŠÍ ROČNÍ HOROSKOP 2024
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám už teď v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se s předstihem na svou budoucnost!

Lev     

Rozjeďte to v práci hned od začátku roku ve velkém stylu. Merkur a jeho vliv ze znamení Kozoroha posiluje intelektuální schopnosti, a tak budete hotovým strojem na dobré nápady. Proto dnes začněte přemýšlet nad smělými inovacemi a novými směry.

Panna 

Leden je vhodný měsíc k tomu, abyste se věnovali kultuře, studiu i aktivitám souvisejícím s významnými lidmi, nejlépe osobnostmi vašeho oboru. Nezanedbávejte ani sebevzdělávání. Pokud máte talent na jazyky, kupte si dnes třeba učebnici pro samouky.

Váhy  

Hvězdné energie se dost podepíšou na vašem soustředění, budete se obtížně koncentrovat a budete roztěkaní. Naplní vás to frustrací i neklidem, protože byste měli být po vánočních svátcích odpočatí a plní dobré nálady. Musíte to však dnes vydržet!

Štír     

Jste rádi, že nyní nemusíte řešit finance. Jsou jiné záležitosti, kterým se musíte věnovat. Finanční pohoda vás ale svádí k tomu, že přemýšlíte, jak své jmění ještě více rozmnožit a pořádně se zajistit i na horší časy. Dnes zhodnoťte své možnosti.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Budete se dnes vyhřívat v přízni svých nadřízených. Není divu, jste odjakživa platnými členy týmu a v poslední době se vám daří dvojnásobně. Intuitivně budete cítit, že se jedná o pozitivní signály. Podpořte nadále tento proces svými skvělými výkony.

Kozoroh         

Cokoliv si dnes budete přát a aktivně se o to budete snažit, má naději na úspěch. Navíc jste velmi okouzlující, a tak je velmi těžké vám něco odmítnout. Získáte proto snadno sympatie důležitých lidí a jejich podporu na cestě k úspěchu. Využijte toho.

Vodnář          

Ani dnešní den nebude patřit k nejjednodušším. V práci čekejte napětí, nejen ze strany nadřízených vůči podřízeným, ale i mezi kolegy. Radši byste byli dnes doma. Cítíte totiž, jak vás takové prostředí obírá o energii a ztrácíte dobrou náladu.

Ryby  

Budete dnes hodně úspěšní, pakliže se budete věnovat tomu, co znáte, a pokusíte se vylepšit běžné, rutinní postupy nějakou inovací. Usnadní vám to práci a kromě toho dokážete, že jste studnicí dobrých nápadů a velkého talentu. Tak do toho, jen se ukažte.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.