Horoskop na středu 30. srpna: V práci se objeví problémy

Beran

S dětmi prožíváte báječné chvíle, neboť si rozumíte v každém směru. Necháte se osvěžit nezkaženým pohledem na svět a přijdete na to, že žít je vlastně jednoduché. Spoustu času investujete do volnočasových aktivit, kde neváháte sáhnout do finanční rezervy.

Býk    

Milí Býčci, vsaďte na vytrvalou povahu a věřte, že není kam spěchat. Klidně zařaďte neutrál a počkejte, jak se události vyvinou. Porozhlédněte se, jaké možnosti se vám nabízejí, a neberte hned první, která by jakž takž vyhovovala. Intuice vám dá vědět.

Blíženci          

Nevěřte všemu, co se kolem vás povídá. Ve středu je na cestě k vám zpráva týkající se blízkého člověka, dost možná i drahé polovičky. Než se vám podlomí kolena, zjistěte, co je na ní pravdy. Informace šíří osoba, které je vaše spokojenost trnem v oku.

Rak    

I když se na pracovišti objeví několik problémů, podaří se vám je vyřešit rychlostí blesku. Jednáte impulzivně, ale naštěstí už jste se ponaučili z předchozích chyb. Podruhé se o horkou plotnu jistě nepopálíte, ač na vás hvězdy chystají nejednu lest.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Touhu po seberealizaci si nechte do práce. Kolegové vám ustoupí a budou zvědavě sledovat, co z bláznivých nápadů vznikne. Díky Jupiteru nejsou vyloučeny ani zisky, což by vám po letním rozhazování prospělo. Zatím však neutrácejte nic, co není v kapse.

Panna 

Nejspíš se dnes proberete ještě před zvoněním budíku a za dopoledne zvládnete neskutečné množství práce. Platí to pro zaměstnání i soukromé aktivity. Máte ze sebe radost, což vás motivuje k dalším a dalším činnostem. Není divu, že jste večer kaput.

Váhy  

Smysl pro harmonii se vám nedá upřít. Snaží se o ni na každém kroku, což je znát jak na pracovišti, tak v soukromí. Zafungujete jako hromosvod při nepříjemných událostech. Pokud by vás dnes někdo najal na funkci krizového manažera, jistě neprohloupí.

Štír     

Na pracovišti cítíte, že stačí malá jiskra a oheň bude na střeše. Nepoužívejte svůj jedový osten a raději vsaďte na ledový klid. Díky chladné hlavě probruslíte náročným obdobím bez ztráty květinky. Byla by škoda, kdybyste ohrozili svou profesní dráhu.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Střelec

Uprostřed týdne se cítíte trochu bez života. Lenošení vám ztracenou energii nevrátí, naopak potřebujete rozproudit krev v žilách. Sezvěte přátele nebo vyrazte za sportem s dětmi. Veselá společnost spolu s pohybem na čerstvém vzduchu dělá zázraky.

Kozoroh         

Iniciativa, kterou vložíte do mezilidských vztahů nebo do pracovního úsilí, se vám vrátí jako bumerang. Intuice vás povede správnou cestou a hvězdy nedovolí, abyste zůstali stát před cílem. Vězte, že v těchto dnech můžete život proměnit k lepšímu.

Vodnář          

Vliv Neptunu se odráží na pracovním životě, kde se vznášíte s hlavou v oblacích. Napomáhá spíše iluzím než reálnému vidění světa, proto byste mohli udělat nepromyšlený krok. Vyhněte se změnám a zítra uvidíte celou záležitost v jiném světle.

Ryby  

Větší opatrnost v komunikaci je namístě. Nebuďte tak důvěřivé, Rybky. Zejména v zaměstnání byste pocítili zradu od člověka, který informace použije proti vám. Intuice je jako v mlze, dejte zámek na ústa. Nápomocný bude také názor drahé polovičky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.