Horoskop na středu 4. ledna: Zasáhne vás nečekaná zpráva a silné emoce

Beran

Až přijdete domů, budete ve velmi dobrém rozmaru, čehož vaše rodina hned využije. A přemluví vás ke společné aktivitě. S protějškem byste měli mít trpělivost, protože dnes se v práci ošklivě pohádá se šéfem. Jeho nejbližší mu musí být oporou.

Býk    

Začátek roku je vhodný čas k tomu, abyste se věnovali právním smlouvám a úředním listinám. Rozhodně se do toho ale nepouštějte bez právníka. Rovněž by nebylo moudré se zbytečně předvádět a soupeřit s někým, kdo vám rozhodně nesahá ani po kotníky.

Blíženci          

Všechno vám bude vycházet, takže není divu, že na život budete nahlížet pozitivně. Dařit se bude studentům, kteří to ostatně ve zkouškovém období velice potřebují. Ostatní by se měli také zaměřit na další sebevzdělávání. Jistá osoba vám vzdá hold.

Rak    

Nenechte se donutit k popření vlastní podstaty. Budete možná víc praktičtější a méně poetičtější, než by si partner přál, ale ať si zvyká. Venuše ve Vodnáři pomůže objevit krásu čistého přátelského vztahu jen těm, kdo se dnes nebudou vyvyšovat nad ostatní.

ROČNÍ HOROSKOP 2023
Prozradíme vám všechno, co vás zajímá – láska, práce, zdraví nebo finance? Odpovíme vám v nejrozsáhlejším ROČNÍM horoskopu v ČR! Připravte se na vaši budoucnost!

Lev     

Zasáhne vás nečekaná zpráva a emoce s vámi budou hýbat tak mocně, že je nedokážete slovy ani vyjádřit. Merkur v Kozorohu vám do života vnese rozruch. Bude to ale veskrze pozitivní záležitost, kterou si pořádně užijete. A vytřískáte z ní co nejvíce.

Panna 

Pokud můžete, nevystrkujte dnes hlavu z domu. Den totiž bude náročný na vaši psychiku a čeká vás nebezpečná srážka s blbcem. Ani Mars v Blížencích vám dnes nepůjde na ruku a bude vám házet klacky pod nohy ve vyhrocené pracovní situaci.

Váhy  

Po rozhovoru s nadřízeným či s vlivným veřejně činným člověkem vám stoupne sebevědomí a budete snáze a důrazněji projevovat své odlišné menšinové názory. Před větším publikem budete dnes vystupovat rozvážně a s klidem v duši. Objevíte v sobě řečníka.

Štír     

Vaše nevšední postřehy zaujmou člověka, s nímž se dnes ve společnosti setkáte docela náhodně poprvé. Dokážete spolu už brzo zajímavé věci. Měli byste ale konečně uvěřit tomu, že se některé věci vyřeší samy, aniž byste do nich museli nutně zasahovat.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2023!
Zjistěte, co Vás čeká! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Abyste se nemuseli stydět za svou domácnost, investujte nějaké peníze na její zvelebení. Bohužel to vypadá, že se vám brzo pokazí jeden z důležitých spotřebičů. Budete-li patřičně všímaví, prokážete službu sobě i sousedům a zachráníte značný majetek.

Kozoroh         

Po rozhovoru s člověkem, kterého si vážíte, zatoužíte po tom, abyste se prosadili v oboru, o který se zajímáte. Vrhnete se do toho po hlavě. V lásce budete trochu uzavření a nedostupní. Osobu, která o vás velmi stojí, to ale bude bavit jen dočasně.

Vodnář          

Neuděláte vůbec dobře, když svoje intimní pocity svěříte někomu blízkému. Naděláte mu starosti, s nimiž se hned tak nesrovná, a přitom vám nemůže pomoci. Když se budete trochu víc snažit, překonáte všechny nesnáze v docela krátké době úplně sami.

Ryby  

Nezadaní mají dnes svůj den. Kamkoli se hnou, tam mohou narazit na lidi, s nimiž bude možné se seznámit. Vezměte však na vědomí, že jen jedna osoba bude perspektivní. Ihned pochopíte, že člověk, kterého jste právě potkali, je pro vás ten pravý.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.