Horoskop na středu 4. října: Čekají vás ostré konflikty

Beran

Merkur je dnes poslední den ve znamení Panny a moc plusů nepřidává. Přistihujete se, že v důležitých chvílích vám na jazyk nepřicházejí ta správná slova. Pokud chcete pošetřit svou nervovou soustavu, obcházejte obloukem zrozence znamení Vah a Kozoroha.

Býk    

Zásadní kroky byste měli učinit kolem odpoledne, v tuto dobu trvejte na zdůvodnění všeho, co se vám nezdá fér. Dařit by se vám nyní mělo v manuální práci, jako například zpracování dřeva. Kdosi se vás bude snažit usměrňovat. Je třeba zůstat nad věcí.

Blíženci          

Umíte se brilantně vyjadřovat, rychle myslet a skvěle obchodovat, což mnohým z vás otevírá podnikatelské brány. Především v období kolem podvečera disponujete citem pro správný odhad situace a moudré rozhodnutí. Nelze si také nevšimnout vaší morálky. 

Rak    

Jupiter v Býku může přehánět v negativních reakcích, proto pozor, abyste neřekli něco, čeho byste mohli později litovat. Týkat se to může jak šéfa, tak spolupracovníka nebo zaměstnance. Buďte také připraveni na možnost náhlých, nečekaných zvratů, hlavně ráno.

TAROT ROZHODNUTÍ
Nechte tarotové karty, aby vám pomohly rozhodnout se. Ponořte se do zkušeností našich předků a vytáhněte si své 3 karty!

Lev     

Po finanční stránce nemáte žádné větší problémy a vše plyne hladce, i když tato oblast není v tomto dni vaší prioritou. Kocháte se totiž úplně jiným bohatstvím než tím materiálním, a tím je bohatství intelektuální. A to vám v zásadě tedy vůbec nechybí.

Panna 

Je nutné počítat s určitými komplikacemi a ve vašem případě může jít o obchodního partnera. Zřejmě se nevyhnete menšímu nedorozumění, a to zejména v době kolem oběda. Můžete jeden druhého obviňovat ze vzniklé chyby. Jste však opravdu objektivní?

Váhy  

Finanční rozpočet by vás neměl nijak zvlášť trápit, protože máte zvýšené možnosti na vydělávání peněz a umíte se chopit šancí. Jupiter je ochotný poskytnout nové obzory, přičemž se jedná o dlouhodobější prosperitu. Hned začátkem dne rozhazuje sítě.

Štír     

Nouzi o zajímavé kontakty rozhodně nemáte a Merkur napovídá, že je zvýšena vaše umělecká vnímavost. Ať se jedná o dekoraci vaší kanceláře, experimentování ve fotografování, psaní, nebo vytvoření nové webové stránky, ze všeho dýchá váš vybraný vkus.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roce! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Velmi plodné období nastává po obědě, daří se přehledům, zhodnocení, konečnému revidování a prezentacím. Pokud působíte v právní sféře, obchodování nebo oblasti spojené s estetikou, můžete počítat s významným posunem, čímž získáváte respekt a obdiv.

Kozoroh         

V této době si můžete vjet do vlasů se svým šéfem nebo kolegy, kteří se snaží získat nad vámi převahu, a lze počítat i s ostřejšími hádkami. Vaše přirozená autorita a síla názoru má nakonec šanci zvítězit, takže celá situace vyzní ve váš prospěch.

Vodnář          

Jste silně motivovaní, aby tento den dopadl finančně příznivě, a to nejen přílivem peněz, ale hlavně správným rozpočtem a umírněnějším nakupováním. Hvězdy nabádají, abyste se zamysleli nad tím, zda peníze, na nichž jste závislí, jsou to nejdůležitější.

Ryby  

Někteří lidé z vašeho pracovního prostředí vás mohou ponoukat, abyste riskovali. Stručně řečeno, jste sváděni z cesty buď úmyslně, nebo někým, kdo k vám přichází s fantastickými sliby. Hvězdy radí, čekejte! Výsledkem totiž může být důležitá dohoda.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.