Horoskop na středu 7. června: Buďte féroví a nevyhýbejte se upřímnosti

Beran

Zamilujete si svobodnou tvorbu a začnete uvažovat o tom, že byste nejenom v práci při dnešku nahlásili výjimečně áčko, ale ideálně byste rozjeli i vlastní podnikání. Vaše rodina vás navíc báječně podporuje, takže skutečně vaše myšlenka nebude marná.

Býk    

Doma ani v práci nenalézáte ono pověstné potěšení z toho, že všechno běží, jak má. Často jste ve stresu, protože cítíte, že jste byli naopak podvedeni nebo částečně využiti. Přijde vám, že svou energii odevzdáváte ve své podstatě zadarmo, a chcete změnu.

Blíženci          

Rozhodnete se pro něco, o čem jste už dlouhou dobu uvažovali, a ještě než se začne stmívat, budete vidět, že vaše volba byla správná. Vaše okolí vás tak bude pochvalně poklepávat po ramenou, protože ne každý má takový brilantní odhad jako vy sami.

Rak    

Zapracujete nejenom na svém vzhledu, ale i na svojí kondičce. Navíc zjistíte, že při sportu se mnohem lépe vedou rozhovory na témata, která vás baví a zajímají. Vaši blízcí vám budou dnes dělat dokonce společnost, takže si budete moci užít vrchovatě.

NOVINKA! BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roce! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Lev     

Bude záležet na vašich ekonomických zkušenostech, nakolik se poperete s dnešním pracovním zádrhelem. Mladí Lvi jsou v tomto případě v nevýhodě, takže se jim to pracovně zašmodrchá ještě více. Zažijí šok od zákazníků, kteří nesplní původní závazky.

Panna 

Nesnažte se dnes vymýšlet žádné průkazné důvody, proč nemůžete být někde, kde byste správně být měli. Pokuste se raději dotyčnému na férovku vysvětlit, že z nějakého důvodu potřebujete změnu plánu, a on to nakonec určitě pochopí. Navíc ocení upřímnost.

Váhy  

Máte mimořádně posílený intelekt, jste komunikativní, cílevědomí, a navíc při dnešku i skromní. Vyjma jemné ironie je možné dodat, že ač Váhy, tak kupodivu příliš neděláte kompromisy. Dokážete tvrdě vyjednávat ohledně pracovních vizí, podmínek apod.

Štír     

Finančně se vám nedaří, a budete proto často při dnešku nervózní. Navíc se vaše myšlenky budou vracet zpátky a vy si budete vyčítat, že jste se dostatečně nevěnovali škole. Neustále máte dojem, že jste málo vzdělaní a s nedostatečnými zkušenostmi.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte letní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Střelec

Jestliže dnes podlehnete v jisté záležitosti lenosti a zvolíte si finančního poradce či právníka, tak přijdete výhledově o veliké sumy peněz. A to peněz, které byste jinak mohli uspořit pro své potomky nebo koneckonců i sami pro sebe do budoucna.

Kozoroh         

Pracovně se vám daří průměrně. A to je pro typické Kozorohy obvykle zlé. Nejste stavěni na nicnedělání ani na krásné druhé místo. Vy potřebujete běžet v čele špalíru, potřebujete být tím, kdo jako první proběhne cílovou rovinkou a kdo hraje prim.

Vodnář          

Jste učenliví, chápaví, máte rádi lidi a nevadí vám rušné prostředí, takže jste ideálním zaměstnancem prakticky pro kteréhokoliv zaměstnavatele. Vyhovuje vám i práce vědecká, kde je třeba jevy zkoumat, dlouze ověřovat, pochybovat a stále začínat znovu.

Ryby  

Mars ve znamení Lva pomáhá v zaměstnání jen v případě, že se věnujete své profesi hodně do hloubky. Jestliže ve vás zbylo trochu rybí pýchy, Mars vás pozlobí, abyste se jí zbavili. Ke všemu a ke všem proto přistupujte raději s velkou pokorou.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.