Horoskop na středu 7. února: Udělejte si radost a něco si pořiďte

Beran

Svou práci milujete a věnujete jí veškerý volný čas i energii. Snažte se ale pochopit, že ne všichni mají k zaměstnání stejný přístup jako vy. Buďte tolerantní ke svým méně nadšeným kolegům a snažte se s kritikou držet zpátky. Každý má jiné priority.

Býk    

Jste čerstvě zamilovaní? Užívejte si opojný pocit štěstí a spokojenosti, nenechte se ale úplně zaslepit a buďte ostražití. Všechno vypadá krásně, když jste v novém vztahu. Pokud však budete od začátku prozíraví, mohli byste si ušetřit velké zklamání.

Blíženci          

Dáváte svému zaměstnání všechno, co můžete? Věřte, že vaše snaha se neobejde bez povšimnutí. Musíte být však trpěliví a udržet si svůj optimismus. Pokud vydržíte, brzy budete sklízet sladké plody vaší tvrdé práce. Dočkáte se kýžených úspěchů a uznání.

Rak    

Saturn v Rybách nad vámi bude držet ochranou ruku. Jste dobrodružní lidé a máte horkou hlavu, což vám často spíš škodí, než pomáhá. Dnes bude potřeba, abyste se drželi při zemi. Naslouchejte svým instinktům a nic neriskujte, špatně by to dopadlo.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Přiznejte si konečně, že už máte dost. Jste od přírody soutěživí a neradi se vzdáváte. Uznat však, že být přetažený není porážka. Mějte rozum, jak vaše tělo, taky i mysl si potřebuje odpočinout. Dlouhodobý stres a vyčerpání vám vůbec nedělá dobře.

Panna 

Nic není věčné a mládí už vůbec ne. I když si rádi užíváte života a zábavy, možná je na čase začít přemýšlet nad budoucností. Není potřeba velkých změn či plánů, stačí jen začít pracovat na představě o životě. Utřiďte si priority a ujasněte vztahy.

Váhy  

Do samotného konce dne vás vedle Venuše a Marse také pozitivně ovlivňuje Merkur, takže je velkolepě podtržen váš intelekt a kreativita, což se následně projeví ve vaší pracovní sféře i v dalších dnech. Hodně štěstí! Užívejte dneška plnými doušky.

Štír     

Sami dnes poznáte, jakou sílu má charisma. Vzhled je bez pochyby při prvním dojmu velmi důležitý, nehraje však klíčovou roli. Inspirujte se a přestaňte se porovnávat s okolím. Ukažte svou pravou tvář, buďte přirození a otevření. Nikdo vám neodolá.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co Vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Udělejte si radost a pořiďte si něco nového. Ať už vás potěší nákupy či víkend strávený s partnerem, vyhoďte si z kopýtka a dopřejte si vše, na co si vzpomenete. Poslední dobou na sebe nemáte čas a veškerou energii věnujete práci. Zasloužíte si to.

Kozoroh         

Raději si dnes nedělejte plány na večer. Povinnosti v zaměstnání vás totiž zdrží o mnoho déle, než jste předpokládali. Předem s tím počítejte, nenechte se rozhodit a podívejte se na to z lepší stánky! Čím více toho zvládnete, tím méně vám toho zbyde.

Vodnář          

Dejte si velký pozor na své peníze. Sami o sobě máte velký problém neutrácet těžce vydřené peníze kdykoliv máte příležitost. Postavení planety Neptun tomu dnes ještě napomůže. Ovládejte se a nedopusťte, aby se vaše finance rozptýlily do cizích kapes.

Ryby  

Jste v dlouhodobém vztahu? Pokud máte pocit, že jste v protějšku našli vše, co jste hledali, není důvod k otálení. Posuňte váš vztah kupředu ať už se jedná o malý či velký krok. Nedopusťte, aby váš partner začal pochybovat a hledat jiné možnosti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.