Horoskop na středu 8. března: Mars vám bude dnes přát v práci

Beran

Pusu máte pěkně proříznutou a k nezastavení. Mezi kolegy se ještě držíte, ale doma si ústa pustíte pěkně na špacír. Příbuzné zavalíte žhavými klepy o lidech z okolí a nenecháte si pro sebe ani pikanterie z vašeho života. Pozor si dejte na alkohol!

Býk    

Slušné vychování bude ve středu kdesi skryto. Přepadnou vás totiž hříšné myšlenky a nemálo z nich proměníte v realitu. V případě, že na vás doma čeká partner, se vyzbrojíte potřebnými rekvizitami. Svobodní Býci vyrazí v podvečer do společnosti na lov.

Blíženci          

Rodinná harmonie vám dodá potřebnou jistotu. Během dne vás může zaskočit ledacos, ale jakmile se dostanete mezi své nejbližší nebo do svého milovaného hnízdečka, budou všechny chmury pryč. Příbuzní vám dobijí baterky a vrátí úsměv na tvář.

Rak    

Ve středu na vás čeká dokonalá romantika. Jestliže máte partnera, budete si notovat jako dvě hrdličky. Venuše v Beranu vám nahrávají na smeč a můžete se směle pustit do plánů, které jste odkládali. Svobodní Raci si konečně všimnou, jací lidé je obklopují.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Pracovní stůl se během středy uklidí od restů. Už dopoledne se vrhnete do povinností rovnýma nohama a nepřestanete, dokud nebudete mít nejdůležitější úkoly z krku. Kolegové kolem chodí s užaslým výrazem a tiše závidí, že jste v sobě našli odhodlání.

Panna 

Dnes se zaměřte na kvalitu před kvantitou. Jste neuvěřitelně výkonní, ale hrozí, že práci odvedete s větším množstvím chyb. Ve středu bude lepší, když si vše rozvrhnete a některé úkoly raději necháte na jindy. Dělejte pouze to, u čeho hoří termíny.

Váhy  

Probudíte se s chutí změnit jisté věci v životě. Středa je ideální ke vzdělávání a rozšiřování obzorů. Pusťte se do záležitostí, do nichž byste si jindy netroufnuli. Můžete si podat přihlášku ke studiu, vrhnout se do jazykových kurzů i rekvalifikace.

Štír     

Partner vám dá ve středu najevo svou lásku. Zpráva od miláčka a doklad jeho zamilovanosti pro vás budou něčím nadpozemským. Pro okolí bude pohled na vás přímo pohádkový – jste totiž dokladem toho, že spokojené partnerství není v 21. století přežitek.

TAROT DOVOLENÉ
Personalizovaný výklad kartářkou, sami si vytáhněte 5 karet! Tarot vám řekne vše o vaši dovolené a o možných komplikacích na vašich cestách.

Střelec

Na pracovišti dnes nečekejte žádné zázraky. V hlavě se vám usadil nějaký brouk, a tak se světem plížíte jako tělo bez duše. Zapomeňte na složité úkoly vyžadující koncentraci. Raději si vezměte půlden volna a vyrazte ven. Tam si utřídíte myšlenky.

Kozoroh         

Mars vám bude pracovně nahrávat do karet. Dohodí vám nové klienty a příležitosti, o nichž se vám ani nesnilo. Už ráno se proto nabuďte milováním nebo sportem a vezměte si své nejlepší šaty. Věřte, že bystrá mysl a upravený zevnějšek se budou hodit.

Vodnář          

Doma jste se konečně odvázali z řetězů. Se svými nejbližšími dokážete mluvit o čemkoliv a chováte se bez jakýchkoli přetvářek. Středa vám umožní rozplést složitou situaci a s rodinou budete mít mezi sebou opět jasno. Chce to mluvit, mluvit a mluvit.

Ryby  

V oblasti komunikace jste momentálně mistry. Vyjadřujete se zlehka a víte, co si v jaké situaci můžete dovolit. Někdo by vás mohl podezřívat z toho, že taktizujete. Vy však na rozdíl od druhých o věcech vůbec nepřemýšlíte. Zkrátka to vychází z nitra.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.