Horoskop na středu 8. května: Je čas hodit za hlavu dávné spory

Beran 

Planeta Jupiter dává základ dobrým rodinným vztahům, které vydrží dlouhodobě, pokud nebudete zbytečně riskovat. Nebojte se plesknout přes prsty potomka, který si pořád ještě myslí, že stromy rostou do nebe. Jeho iluze by ho mohly škaredě vytrestat.

Býk    

Prožijete menší šok, ale máte štěstí, že za zády vám bude věrně stát celá rodina. Problémy, které se budou týkat vašeho pracovního uplatnění, se však vyřeší velice rychle a všechno se v dobré obrátí. Dostanete totiž co nejdřív nabídku svých snů.

Blíženci          

Budete zklamaní, když zjistíte, že vaší dobroty lidé, kterým jste věřili, využívají bez náznaku vděku. S tím byste se ale neměli smířit. Pusu budete mít totiž po celý den správně proříznutou, takže dokážete nakonec dosáhnout svého bez ztráty cti.

Rak    

Pořádně vypěníte a za nepříjemnosti, které vás potkají, se budete chtít jisté osobě náležitě pomstít. Má štěstí, že brzo vychladnete. Vy si přitom zachováte pověst člověka, který se umí dokonale ovládat. Vynese vám to nabídku, která se neodmítá.

VOLEJTE KARTÁŘCE JEN ZA 35 Kč/min!
Využijte jarní akci a volejte kartářkám se slevou. Práce, láska, peníze, vztahy – nic není tabu!

Lev     

Přestane vás bavit sedět na jednom místě a prudce zatoužíte po změně. Buď začnete plánovat dovolenou, nebo si budete hledat práci v zahraničí. V každém případě se ale nejdřív pořádně domluvte se svými blízkými, abyste se vůbec měli potom kam vracet.

Panna 

I když to ráno nebude vypadat nic moc, nakonec prožijete šťastný den ve společnosti lidí, kteří jsou vaše krevní skupina. Něco vás dokonce příjemně překvapí. Dostanete totiž šanci udělat ve svém životě změnu, která vás posune o pořádný kus dopředu.

Váhy

Co se kvality rodinného života týče, bude se vám nadstandardně dařit celý měsíc. Je čas hodit za hlavu dávné spory, které stejně nemají kloudné řešení. Potřebujete si se svými nejbližšími proti okolnímu nepřátelskému světu vybudovat pevnou hráz.

Štír

Čeká vás to nejhorší, co může člověka potkat. Srážce s hlupákem se nevyhnete a bude to pro vás bohužel mít katastrofální následky, jestli se neovládnete. Vzpomeňte si v kritické chvíli na něco příjemného nebo veselého. Najdete pak schůdné řešení.

MĚSÍČNÍ TAROT NA KVĚTEN!
Zajímá vás, na co se můžete v květnu těšit? Zjistěte to již nyní s vaším měsíčním tarotem!

Střelec

Zatímco mezi cizími lidmi budete sršet vtipem a budete se jevit jako srdeční, hraví a inspirativní jedinci, doma si zalezete do koutku a budete se dívat jako bubák. Jestli svoje chování hned nezměníte, dočkáte se nepříjemného partnerského rozhovoru.

Kozoroh

V zaměstnání se vám bude dobře dařit ještě pár dnů. Rozum tedy velí, abyste si dnes promluvili s nadřízeným a předvedli mu výsledky své práce. Pak se můžete na pár dnů prostě někde zašít. Dnes je tedy důležitý den, milí Kozorozi, nepropásněte jej.

Vodnář          

Hvězdy zajišťují bezstarostný den právě těm vašim příbuzným, kteří si to podle vašeho názoru nezaslouží. Neměli byste se tím mučit. Chovejte se k nim zdvořile, ale nedopusťte, aby si dělali iluze o vašem vzájemném vztahu. Každému, co jeho jest.

Ryby  

Spadnete do velkého průšvihu zcela nevinně, neboť si na vás políčí úskočná osoba. Poblouzní vás a přitom to s vámi vůbec nemyslí dobře. Máte velké štěstí, že lidé vás ve vašem okolí dobře znají a neuvěří, že byste byli vůbec schopni nějaké podlosti.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.