Horoskop na středu 8. listopadu: Přijde nečekaný zvrat

Beran

Venuše dnes vstupuje do Vah a vy budete nezvykle otevření. Přestože se díky předchozím zkušenostem držíte raději zpátky, svěříte se milované polovičce s nejniternějšími pocity. V partnerovi získáte bezpodmínečnou podporu a životní jistotu.

Býk    

Naplánujete nadcházející víkend. Sportovní akce či výlet do přírody vám pomůže napravit pošramocený vztah. Nedostatek času, který způsobil odcizení mezi vámi a partnerem, si společně nahradíte. Aktivně trávené dny vás nabijí energií a dobrou náladou.

Blíženci          

Nová konkurence v zaměstnání ve vás vyvolá nervozitu. Ve svém oboru jste se dopracovali na vrchol a nikdo vám ani zdaleka nešlape na paty. S příchodem nového kolegy se to však velmi změní. Přijmete jej jako novou výzvu a motivaci se nadále zlepšovat.

Rak    

Spojíte se s přáteli z dětství. Po mnoha letech společně zavzpomínáte na staré dobré časy a užijete si skvělé odpoledne. Nově navázané kontakty vám připomenou, jak moc jsou přátelé důležití. Už nedovolíte, aby se opět ztratili v životním kolotoči.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Bez rozmyslu dnes vypustíte z úst vše, co vám přijde na jazyk. Ačkoliv se vaše výřečnost v mnoha situacích hodí, mohlo by se stát, že vás přivede do problémů. Prostořekost při rozhovoru s nadřízeným bude vést k nedorozumění a následným komplikacím.

Panna 

Nebudete mít náladu na milostné hrátky a "hrdličkování" s partnerem. Milovaná polovička pro vás sice má částečné pochopení, neutrální chování v ní však vyvolá pocity nedostatečnosti a nejistoty. Nedopustíte, aby se začala cítit nedostatečně milována.

Váhy  

Kreativním lidem s volnou pracovní dobou se dnes bude opravdu dařit. I když občas máte problémy s dodržováním řádu a jen těžko se nutíte do práce, tentokrát budete jako vyměnění. Vše vám půjde od ruky. Budete mít skvělý pocit z dobře odvedené práce!

Štír     

Vaše věrnost by mohla jít příkladem všem v okolí. Jste atraktivní, charismatičtí a díky pohodovému přístupu jste pro opačné pohlaví velmi přitažliví. Třebaže bude středem veškeré pozornosti, nedopustíte, aby se vaše polovička cítila zanedbávaná.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Vaše rodina bude mít naprosté pochopení pro velké vytížení v zaměstnání. I když je občas mrzí, že spolu netrávíte více společných chvil, tolerují vaši vášeň pro práci, ba ji přímo obdivují. Vaši nejbližší se vám stanou velkou podporou ve všem, co děláte.

Kozoroh         

Venuše vstupující do Vah vám přinese pocity nudy. Každodenní stereotyp spojený s dlouhodobým vztahem způsobí, že pocítíte neklid. Zatoužíte po nových zážitcích, nenecháte se však zlákat vzrušující představou a vyhnete se zbrklým řešením.

Vodnář          

O jisté osobě si uděláte vlastní obrázek. Byť díky informacím z okolí máte už dopředu určitý názor, upustíte od něj v momentě, kdy osobu poznáte trochu blíže. Opět zjistíte, jak moc jsou předsudky nebezpečné. Obloukem se vyhnete rychlým soudům.

Ryby  

V zaměstnání překonáte sami sebe. I když posledních pár dnů bylo náročných a cítíte se vyčerpaní, pocit z dobře odvedené práce vás bude motivovat. Náročný úkol, který vám šéf svěří, přijmete s nadšením. Opět mu ukážete, že jste člověk na svém místě.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.